פורסם 2011 באפריל 1014 שנים בסדר אולי דרור הוא לא האקר אבל חובי חאנטר הוא האקסור מס' 1 אחרי מישה כמובן
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים חזרתי למשחק אחרי כמה חודשי עריקות ושמתי לב שיש באג נורא מעצבן עם הכוונת שמתרחקת שניה אחרי שנכנסים אליה.זה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, אבל עדיין זה באג רציני.יהיה תיקון לזה בקרוב?
פורסם 2011 באפריל 1514 שנים כן זה חרא של באג. אם אתה עושה ספאון ובאותו רגע עושה זום זה קורה. =\אני בספק שיהיה פאץ' בכלל בזמן הקרוב. לא אמרו שום דבר על זה. הפורום הרשמי בעצם די "מת".
פורסם 2011 באפריל 1614 שנים hu?גרם לי לצחוק אבל כמה זה חרא מקרים כאלה חח. נקווה שב-BF3 לא יהיו מפות עם כאלה צוואר בקבוק.
פורסם 2011 באפריל 1914 שנים אני לא חושב שהוא התכוון להרשים איש עם הסרטון הזה. סתם בשביל הצחוקים כנראה.
פורסם 2011 באפריל 2014 שנים איזה מערכת BASE RAPE גרועה יש לVGAMES, הרגתי מישהו במפה WHITE PASS CQ שהייתי ליד הדגל C בתוך טנק וקיבלתי באן ל30 דקות
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר תחרוש עליו.חוץ מזה אני אף פעם לא מבין איך מתפלעים מסירטונים ערוכים . כל אחד(שקצת טוב ) יכול לרכז את ביצועיו המדהימים -למכה אחת.
פורסם 2011 באפריל 2214 שנים מחבר תחשוב שנייה לדוגמה שהוא משחק מציאת המשחק -מתוך מאות משחקים תמיד יצאו דברים מדהימים - אז לוקחים קטע מפה וקטע משם -ומחברים. אני לא אומר שהוא לא טוב וכישרוני ,אני אומר שלא ניתן לדעת. רק כשמשחקים עם אותו שחקן אפשר לדעת את הרמה- וכך עם כל שחקן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.