פורסם 2011 באפריל 514 שנים יש המלצות איזה סנייפר לשפר חוץ מM24? יש לי כבר מעל כמה אלפי הריגות עם GOL וM95 ונראה שאי אפשר לשדרג אותם.
פורסם 2011 באפריל 514 שנים כן. ובשעה טובה קיבלנו שרת פרוקון חיצוני רק חבל שהוא נמצא בצד השני של כדורהארץ אני יודע שעבר הרבה זמן מאז שכתבת את זה אבל אני יכול לעזור בכיף בשרת בארץ. את זה רלוונטי, כתוב לי הודעה פרטית.
פורסם 2011 באפריל 614 שנים זה כל כך מסריח רוב הזמן בשרתים ישראליים. רובם כאלה לא שחקני צוות, באמת. זה לוקח נס של ממש שהקבוצה המתקיפה תנצח. בד"כ זה אותו אנשים ששמים את הפצצה שוב ושוב. פשוט לא כיף.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים צודק.אולי צריך להתארגן ל"קלאן" או קבוצה או רשימה של שחקנים ישראלים שדוגלים בשיטוף פעולה. סתם מחשבה.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים כן מישה, אבל אתה חייב להודות שאתם קבוצה די קבועה של חברים. זה לא שאתם אנשים אקראיים, אתם חברים כבר מילא. די קשה להצטרף לקבוצה כזאת.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים גם אני זקן. אתה עוד לפני צבא, נכון דימה?ב"רשימה" התקוונתי שאני נכנס לשרת ואני כבר יודע איזה סקוואד מתאים לי ואיזה סקוואד הם 4 ריקונים. כמה שחקנים יש כבר בישראל...
פורסם 2011 באפריל 714 שנים אני עוד לפני צבא, עשיתי טעות שעשיתי יג' יד'. מתגייס ממש בקרוב. >: זה משנה? חח ומה זה זקן בדיוק?
פורסם 2011 באפריל 714 שנים אני לא דואג בנוגע לזה. יש יותר מדי חבר'ה שרוצים ופחות מדי תקנים פנויים. אם אני לא אדחף לזה אני בספק רב שישאירו אותי לקבע.
פורסם 2011 באפריל 714 שנים אם קיבלנו את דניאל אופריסה לחבורה כל אחד יכול להצטרף אבל הבעיה שאנחנו כבר לא משתמשים ב TS3... אין שרתים טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.