פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים זה לא נהוג לתת מפות חדשות. שעולות כסף. זה אף פעם לא היה ככה. כמו שכשאתה קונה מכונית זה נהוג שיש לה אוויר בגלגלים. זה לא שאתה משלם על האוויר, זה פשוט נהוג כך. וואי אתה גמור ... ..
פורסם 2010 בנובמבר 2415 שנים איפה קונים את זה? לא ראיתי ב-steam.pre ordered in ea store for 6.4 GBP (using some cupons)will work with steam and standalone versions
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים עדיין אין תאריך יציאה רשמי, אבל זה אמור לצאת בחודשים הקרובים. אגב, מי בא לשחק היום בערך ב-23:00? לא בא לי לשחק לבד.
פורסם 2010 בנובמבר 2515 שנים איך באמת המשחק היום? עדיין יש מספיק שחקנים (לפחות בשרתים עם פינגים נורמלים) ו DICE כבר תקנו את הבאגים הרציניים?
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים עדיין אין תאריך יציאה רשמי, אבל זה אמור לצאת בחודשים הקרובים. אגב, מי בא לשחק היום בערך ב-23:00? לא בא לי לשחק לבד. אני בא, באיזה שרת?
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-23-multiplayer-bf-bc2-update-incomingרוב העדכונים שהגיעו ל-PS3 כבר הגיעו למחשב. הדבר היחיד שחסר לנו זה כוונות אופטיות ל-G3 ול-M14.
פורסם 2010 בנובמבר 2615 שנים אמן והשטות הקטנה הזו תגיע במהרה!אמרתי אמן בשבת בזמן שאני מחלל שבת, כנראה שמקומי נקבע ברגע זה :-\
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים כה גם אני לא הבנתי מה הקטע עם החרא הזה.מה בקשר לבאגים החדשים אמרו על זה משהו?בלתי נסבל לשחק עם המדיק, לפעמים הוא לא מחייה.
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים איך באמת המשחק היום? עדיין יש מספיק שחקנים (לפחות בשרתים עם פינגים נורמלים) ו DICE כבר תקנו את הבאגים הרציניים? אולי בכל זאת?
פורסם 2010 בנובמבר 2815 שנים הא.. אתה תצטרך לציין על איזה באגים אתה מדבר, כל הבאגים שקיימים כרגע לא מפריעים לחווית המשחק שלי. אולי רק הבאג שאי אפשר לראות את הכדורים של עצמך, אבל לא מפריע לי כל כך. המשחק עדיין חי, יש מספיק מחוברים ומספיק שרתים בשעות הערב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.