פורסם 2010 בנובמבר 815 שנים VIP זה רק לקונסולות, ב-PC המפות יהיו סך הכל עדכון רגיל, ללא תשלום. מה קרה? EA מנסים לקנות בחזרה את נשמתם?
פורסם 2010 בנובמבר 915 שנים VIP Map Pack 7 is on its way to Battlefield: Bad Company 2Map 1: OasisOrigin: Battlefield: Bad Company multiplayerGame modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad DeathmatchMap 2: Harvest DayOrigin: Battlefield: Bad Company multiplayerGame modes: Rush, Conquest, Squad Rush, Squad DeathmatchMap 3: Cold WarOrigin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayerGame modes: Rush, Squad Rush, Squad DeathmatchMap 4: Heavy MetalOrigin: Battlefield: Bad Company 2 singleplayerGame modes: Conquest, Squad Rush, Squad Deathmatchמגניב יש תאריך?
פורסם 2010 בנובמבר 1315 שנים אני נדהם שיהיו מפות חדשות ב-BC2.אני מעריך שזה קשור לזה איכשהו...עגב,פורסמו ההישגים העפשריים בוויעטנם:Can I Go Home Now?Bronze/15GAchieve a team victory on all Vietnam levelsEvery Gun has a Silver LiningBronze/35GGet silver stars on all primary Vietnam weapons(Veteran weapons not included)Ecstasy of GoldBronze/50GGet gold stars on all primary Vietnam weapons(Veteran weapons not included)Doing the RoundsBronze/15GGet a kill with all Vietnam vehiclesCantankerous ChauffeurBronze/25GGet 100 kills with Vietnam tanks Ride of the ValkyrieBronze/25GGet 50 kills with the helicopterWould you Kindly STFU?Bronze/10GDestroy a Hannoi Hannah propaganda speakerGreat Balls of FireBronze/10GGet 20 kills with the flamethrowerJust Because I CanBronze/25GFinish 1st on the scoreboard on any Vietnam levelSecret AchievementThis one is secret...
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים בלי קשר לכלום, ואני בטוח שהרוב פה כבר יודעים את זה... אבל סתם בא לי לשתף:שידרגתי השבוע את המעבד מ-E6400 C2D @2.18 ל- AMD Athlon II 640 @3.0 ויש הבדל של שמיים וארץ בביצועים של המשחק!אני מריץ אותו על הגדרות מקסימליות (1680X1050) וחוויית המשחק חלקה לחלוטין (לא מדדתי FPS עם Fraps עדיין, אבל זה מרגיש ממש טוב).אני מבסוט שסוף סוף אני באמת יכול להנות מהמשחק הזה (אפילו בא לי לשחק בו עכשיו יותר מאשר COD:BO).זהו. אחלה יום שיהיה לכם.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים זה פשוט בלתי אפשרי לשחק בסרברים מחו"ל.גם אם הפינג 120-130 (בדר"כ זה 170-250) שזה בערך הכי נמוך שאפשר בתוך המשחק (ברשימת השרתים זה 60-70), עדיין מרגישים את העיכוב בפעולות.גם לכם זה ככה?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים מחבר כמעט ולא יוצא לי לשחק בשרתים מחול, אך דווקא היום בבוקר שיחקתי -רץ דווקא טוב.אולי זה תלוי בשרת עצמו ... ... ניסית כל מיני שרתים?
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים ניסיתי בהרבה שרתים.סתם לדוגמא שאתה בא להיכנס לרכב, הוא לא נכנס ישר אלא רק אחרי שניה. בסרברים מישראל זה נכנס איך שאתה לוחץ.בקרבות אחד על אחד, הבנאדם נופל שעה אחרי שהוא מת, ואתה רואה למטה באמצע את ההריגה גם אחרי הרבה זמן.יש עוד הרבה מקרים ודוגמאות כאלה. וזה פשוט נותן יתרון לאלה שנגדך.
פורסם 2010 בנובמבר 1815 שנים אני משחק ללא שום בעיות עם פינג של 200~ בשרתים בחו"ל. כולם מתים ברגע שצריך למות, נכנס לרכב בדיוק ברגע שאני לוחץ. לא מרגיש שזה נותן להם יתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.