פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים עדיין יותר קשה לפגוע עם AT4 מאשר עם ה tracer dart ו-RPG. בדרך כלל אני פוגע ביריה הראשונה או השניה עם ה-tracer dart. זה עניין של ניסיון. וגם אם הוא נעלם, בפעם השניה הוא לא ייעלם. רק חבל שכשפוגעים עם ה-RPG, יש לאנשים במסוק זמן לצאת ממנו ואין לך הריגות. אז זהו, שאני מדבר על הפעם השנייה. אם יריתי DART והוא השתמש בעשן פעם אחת אז סבבה, מגיע לו, השתמש במיוחד בהטבה הזאת במקום משהו אחר. אבל אם אני מצליח לפגוע בו פעם שנייה (אחרי 10 שניות נגיד) הוא יכול שוב להשתמש בעשן. זה לא הוגן
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים אני לא יודע כמה זמן יש לו עד הפעם השניה שהוא יכול להסיר את ה-DART, אבל עד עכשיו תמיד הצלחתי בפעם השניה.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים אני היחיד שחושב שה"שיפור" של AT4 הפך את השימוש בו לעוד יותר קשה? הוא מהיר מדי, אם למשל אני מנסה להפנות את הטיל כדי לפגוע במסוק, הטיל עוקף את המסוק.
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים באג חדש בא לשכונה... 10 נסיונות הסתיימו ב0 החייאות של החובש.. תודה DICEWoW, ת'רציני?...
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF? R you FACKING KIDDING ME? לקחתי את המדיק, ואשכרה אי אפשר להחיות כלום! אני שעה מנסה להחיות מישהו והוא לא רוצה לחיות המניאק והוא לא היחידי שלא רוצה לחיות LOL. לעזאזל איתם אפילו את היריות אני לא יכול ליראות, בואנה אני מתחיל להרגיש ש-DICE זה חבורה של טיפשים. מה הם לא יכולים לבדוק את הפאטצ' לפני שהם משחררים אותו מה זה הדבר הזה. טוב יאללה בוא נחכה לעוד פאטצ' שיתקן את הבאגים האלו ויוסיף כמה חדשים.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים המשחק הזה כבר מת.. תבין, שמתי לב שבדור המודרני כבר לא יעשו משחקים שישמרו, ועדיין ישוחקו גם הרבה שנים אחרי כן, כמו קאונטר... זהו המשחק גמור, הכל באגים, הכל שטויות.
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים האמת שחשבתי לחרוש על BFBC2 עד שיבוא משהו רציני שיחליף אותו.טוב נראה, הם אמרו שהם יודעים על הבאגים החדשים והם "בתיקון".
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים האמת שחשבתי לחרוש על BFBC2 עד שיבוא משהו רציני שיחליף אותו.טוב נראה, הם אמרו שהם יודעים על הבאגים החדשים והם "בתיקון".נקווהלמרות שלי יש אלטרנטיבה לא פחות טובה, אפילו יותר, אבל היא תפעל רק עוד שבוע
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מחבר ראיתי ברשת שלהרבה יש בעיות בלעדכן, הנה התקנה ידנית.http://www.bigdownload.com/games/battlefield-bad-company-2/pc/battlefield-bad-company-2-r9-patch/
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים מידע TS3 עדכני למעוניינים:89.31.96.240 פורט 9987 הערוצים ממוספרים, ערוץ HWzone הוא העשירי במספר.דאבל קליק על תת-ערוץ Bad Company 2 והססמה היא hwpass
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.