פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים ^^כנראה שאת השורה הזאת לא מבינים כאן בדיון. אולי זה יעזור:mishax1 - הוזהרת כבר 3 פעמים רק בדיון הזה- יש לך אזהרה שנייה בפורום, על ספאם. באזהרה השלישית שלך תטופל בהתאם.fighter - כאחראי על כל הספאם הזה- יש לך אזהרה שישית בפורום, על ספאם. חבל.
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים לפעמים אני רואה בטבלה, שמשמאל לשמות של השחקנים יש לחלק מספר בתוך ריבוע לבן. מספרים קטנים מ-1 עד 6.מה זה אומר?
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים כמה משחקים רכשת על אותו חשבון.ולמה בדיוק זה אמור לעניין אותנו בזמן המשחק?
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים מחבר כי ככה רציתי. עכשיו ברצינות. עם רכשת מעל 2 אתה מקבל רובה פתוח במשחק עזוב באמת שטויות שלהם. חשבון בEA .
פורסם 2010 באוקטובר 2715 שנים לא ממש הבנתי איך להוסיף שם...אבל לא משנה זה לא כל כך חשוב לי.תודה בכל זאת.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים לי הייתה בעיה להוסיף את BF2 שלי לשם, משהו שם פגום...שלחתי מייל לתמיכה של EA עם הסריאל שלי והם הוסיפו לי.אם הM1 נעול אצלך אז שווה לך להוסיף את BF2 ולהרוויח עוד נשק.
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים אם אתם עד כדי כך רוצים VETERAN, תוכלו לדבר עם התמיכה והם כבר ידאגו שתקבלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.