פורסם 2010 במרץ 1015 שנים מחבר אגב, אני לא מוצא את הקבצים למנהל המשימות, איפה הם אמורים להיות בידיוק?[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא נענתי יש לי בעיה עם הגיימפוד שהוא לא מוגדר קשורה במשחק וברגע שאני מנסה להגדיר את הג'אויסיטק הימיני זה מישום מה לא עובד, מישהו מכיר בבעיה הזאת? מישהו...? יש לי גיימפוד של מייקרוספט
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים שמתי לבכמה וכמה פעמיםחילקתי אותן די הרבה שם באיזורפעם ראשונה שהגעתי לאזור הזה של הmcoms...פעם הבאה אולי תדאג להיות איתנו ולא נגדנו ?ניסיתי לעבור אבל הוא כל פעם החזיר אותי בחזרה...
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים מה שאני לא אוהב בינתיים במשחק זו האפשרות של האויב להתקמפר באיזור הspawn , ככה שרק חזרת ממוות ואתה שוב מת לפני שהיתה לך הזדמנות בכלל לזוז.אני חושב שזה מאד פוגם בחווית המשחק, בטח כאשר לאחד הצדדים יש גם את היתרון המספרי...
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים גררררר עבר שבוע כבר ממהזמנה שלי (game.co.uk( ועדיין לא הגיע המשחק!!! אני מתחרפן פה בנתיים אני מסתפק בCOD:MW2... תגיד קיבלת כבר את המשחק?? אני זה נשלח אלי מיום שלישי שעבר ועדין לא הגיע . שלחתי להם מייל נראה מה יתקדם איתם איזה עצבים .
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים אכן.עובד מעולה!אלפא, תעשה עוד מפות דזרט... יש מפות באמת יפות ששווה להשים אותן וחבל שהם אינם.
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים תגידו זה רק אני או שעוד מישהו לא מצליח להיתחבר לשרתים?כי אני עושה server browser הכל טוב ויפה אבל שאני לוחץ על לעיתחבר זה כותבplease wait ואז החלון נעלם וזהו שום דבר :\יש איזה פתרון?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים Ego-Maniac גם אצלי זה קורה ואפילו יותר מידיאתמול לחצתי על איזה 10 שרתים ולא קרה כלום.זה נראה לי באג , שבטח יטופל ב PATCH הבא.דרך אגב , מי שלא רואה פינגים (ב WIN 7ׂ )שיפעיל את המשחק כ ADMIN - זה עזר לי !
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים Ego-Maniac גם אצלי זה קורה ואפילו יותר מידיאתמול לחצתי על איזה 10 שרתים ולא קרה כלום.זה נראה לי באג , שבטח יטופל ב PATCH הבא.דרך אגב , מי שלא רואה פינגים (ב WIN 7ׂ )שיפעיל את המשחק כ ADMIN - זה עזר לי !ואם אני מפעיל את המשחק דרך סטים?
פורסם 2010 במרץ 1115 שנים הבנתי שצריך להפעיל גם את סטים כאדמין...למרות שאני עם וינדוז 7, ולא הייתי צריך לעשות כלום כדי לראות פינגים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.