פורסם 2010 במרץ 1015 שנים בו נלך להפגין? אני נתתי לחבר עם חיבור אינטרנט יותר טוב משלי לשחק ביינתיים... למה זה קשור לחיבור אינטרנט? ומה זה חיבור יותר טוב משלך? בבטא שיחקתי על קו של 1.5 והכל רץ מעולה, עכשיו אני על 2.5 ושום דבר לא מתחבר.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים למה זה קשור לחיבור אינטרנט?ומה זה חיבור יותר טוב משלך?בבטא שיחקתי על קו של 1.5 והכל רץ מעולה,עכשיו אני על 2.5 ושום דבר לא מתחבר.נתתי לNAVK2 והוא גם לא ממש הצליח לשחק...אני עם 4מגה אצל בזק על ADSL, אבל הם מוצאים דרכים להגביל אותי. קיוויתי שאצל משה זה לא ככה... אז אפשר להניח שהבעייה היא אצל השרתים של EA.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים נתתי לNAVK2 והוא גם לא ממש הצליח לשחק...אני עם 4מגה אצל בזק על ADSL, אבל הם מוצאים דרכים להגביל אותי. קיוויתי שאצל משה זה לא ככה... אז אפשר להניח שהבעייה היא אצל השרתים של EA.בהחלט!
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים רשימת החברים- אני מזכיר - משמאל השם במשחק ומימין השם בפורום. same = הכינויים זהים.Jaggernaut ----Ironhide1-Nike-1 ----!_Nike_!IL-RROONNII ----rroonniiTrumpeldor ----sameMaxerSKV ----maximskvnucleo ----sameJ0HNIE ----sameBorn2Kill ----°FullˆGaz°B.D.B. ----sameM1keil ----samemishax1 ----sameAlphaCygni ----™ALÞHÃesaly ----sameSimonSix ----sameNewB1KanewB ----ThantoakeY ----german103Yoel47 ----sameeden ----edennElite_Sniper ----Tzafrir[s6]XTZ-Mike ----Xtazy-MikeMaor66 ----sameMafiozox ----Trans_Europe_ExpressSerenei ----Serene1337Din ----same
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים טפו טפו טפו , לא נתקלתי באף בעיית חיבור למשחק , זורם חלק לגמרי , פינג סבבה רוב הזמן בשרת של שגיא , פינוק.המשחק נראה יותר טוב , רץ חלק יותר , מה עוד אפשר לבקש??
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים אולי זה מקרי, אבל כשבזב"ל עושה throttling אני מתקשה להתחבר..והנה זה מתחיל.. ניתוק אחרי כמה דק ולא מתחבר יותר.
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים Los , איפה אתה גר?גם שלי נשלח ב3.3 וקיבלתי הודעה עליו בדואר ביום ראשון ובשני הוא כבר היה אצלי בבית....קריית מלאכי . זה כבר מתחיל להרגיז קיבלתי חבילה מהונג קונג ודווקא מהם שזה אמור להיות משלוח דיי מהיר אני מחכה יותר משבוע.אשלח להם מייל נראה לי ואבקש את מספר המעקב של המוצר משום מה הוא לא מצורף לי במייל אלה רק מספר הקנייה .
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים טפו טפו טפו , לא נתקלתי באף בעיית חיבור למשחק , זורם חלק לגמרי , פינג סבבה רוב הזמן בשרת של שגיא , פינוק. המשחק נראה יותר טוב , רץ חלק יותר , מה עוד אפשר לבקש?? שיעבוד?!
פורסם 2010 במרץ 1015 שנים עובד מצויין המשחק... תאמין לי שתהיה לי חברה בשביל זה אתה צריך לעשות הפסקה מהמשחק... דרך אגב , שלא תדאג , הדיסקית שלך אצלי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.