פורסם 2010 במרץ 515 שנים אני דפקה היצלחתי להיתחבר להכל גם לשרת שלכם היו בו איזה 4 אנשים ויש מלא שרתים פשוט מיליוניםמה שבאמת מעצבן זה שאפשר לבזבז מחסנית שלמה ועדין לא להרוג! אגב הכינוי שלי במשחק TipeX
פורסם 2010 במרץ 515 שנים כן, הוסיפו 25% וזה מאוד מורגש, לי לפחות. nucelo- לא ניתן עוד להוסיף את BC2 ל-veterans. הם גם בתחזוקה שם או משהו כזה: http://battlefieldbadcompany2.com/en-gb/soldier כשזה יעבוד ניתן יהיה לראות את כל הפרטים על החייל שלך בעמוד הזה. יש שם גם scoreboard כשזה יעבוד אז סביר שגם ה-veteran יעבוד כמו שצריך. שגיא, אני דווקא הצלחתי לשחק עם ה-garand בשרת אחד במשחק conquest. לפני כמה עמודים הבאתי תמונה של זה. fighter- דיברת על ה-m1 garand? כי הוא לא נועד להוריד מסוקים הוא נשק רגיל לכל דבר. ומניסיוני הוא מעולה לטווח ארוך-בינוני.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים לא לאדיברתי על האקדח לייזר הזהשלא יחשבו שמי שיש לו את זה אז זהו הוא סוס, צריך גם לדעת איך לירות את זה בזמן על המסוק
פורסם 2010 במרץ 515 שנים התגברתי על בעיית הכניסה למשחק, נזכרתי שלפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש (NV) ועדין לא עשיתי RS, עשיתי ועכשיו זה נכנס למשחק אבל זה לא מוצא לי אף סרבר בבראוסר וגם לא במשחק מידי.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים באמת היה לי חרא יום היום...נייק, שינית את הגדרות ה render ahead?אם כן למה ועד כמה זה השפיע על המשחק?
פורסם 2010 במרץ 515 שנים פשוט בושה שאני צריך לשבת ארוכות ולנסות להתחבר למולטי של המשחקכמה אפשר לקבל הודעות בסיגנון הזה?להתחבר כבר למולטי של MW2 הרבה יותר פשוט.[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 515 שנים התגברתי על בעיית הכניסה למשחק, נזכרתי שלפני כמה ימים התקנתי דרייבר חדש (NV) ועדין לא עשיתי RS, עשיתי ועכשיו זה נכנס למשחק אבל זה לא מוצא לי אף סרבר בבראוסר וגם לא במשחק מידי.RS?
פורסם 2010 במרץ 515 שנים פשוט בושה שאני צריך לשבת ארוכות ולנסות להתחבר למולטי של המשחק כמה אפשר לקבל הודעות בסיגנון הזה? להתחבר כבר למולטי של MW2 הרבה יותר פשוט. סיימון , אתה וBC2 לא הולכים ביחד עוד מימי הבטא....
פורסם 2010 במרץ 515 שנים כן, הוסיפו 25% וזה מאוד מורגש, לי לפחות. nucelo- לא ניתן עוד להוסיף את BC2 ל-veterans. הם גם בתחזוקה שם או משהו כזה: http://battlefieldbadcompany2.com/en-gb/soldier כשזה יעבוד ניתן יהיה לראות את כל הפרטים על החייל שלך בעמוד הזה. יש שם גם scoreboard כשזה יעבוד אז סביר שגם ה-veteran יעבוד כמו שצריך. שגיא, אני דווקא הצלחתי לשחק עם ה-garand בשרת אחד במשחק conquest. לפני כמה עמודים הבאתי תמונה של זה. fighter- דיברת על ה-m1 garand? כי הוא לא נועד להוריד מסוקים הוא נשק רגיל לכל דבר. ומניסיוני הוא מעולה לטווח ארוך-בינוני. אם יש לי בVETERAN רק BFH אוכל להשתמש בM1 והטומפסון? מכל העמודים פה נוצרה לי התדמית של משחק לא בשל במיוחד, ממש כמו הבטא... נקווה לטוב.
פורסם 2010 במרץ 515 שנים לפי הבנתי אז כןמספיקים שני משחקים בשביל הM1 וBFH נחשבוהמשחק הזה לא רק עושה רושם של משחק לא בשל כמו הבטאלי לפחות הוא עובד פחות טוב מהבטאהרבה פחות טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.