עבור לתוכן

מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2כרטיס מסך ויתן חיבורי USB3 עד 1.3K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם.

העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי.

תודה

חזי

פורסם

קרא בסטיקי על האזהרה.. יש שם כמה הודעות שקשורות לנושא ריבוי הכרטיסים וה-USB/SATA.

הנקודה היא שאתה יכול לקבל הכל בכל לוח כי הירידה בביצועים היא קטנה.

ואגב, SATA 6Gbps ממש לא צריך לעניין אותך. יקח עוד הרבה מאוד זמן עד שיצאו כוננים שיעבדו במהירויות כאלו (וסביר שזה יקרה כשמוצרי SSD יהיו זולים יחסית), עד שזה יקרה אתה לא תראה שום הפרש ביצועים. עוד היום כוננים בקושי מנצלים את התקן הראשון של SATA (שהוא רבע מה-6Gbps [כלומר 1.5Gbps]) ויש לנו מרווח כי אנו משתמשים בתקן השני (3.0Gbps).

USB3.0 לעומת זאת זה דבר מעניין, תחליף טוב ל-eSATA.

לוח של אסוס יהיה יקר יותר מהלוחות של גיגהבייט. אצל גיגהבייט פשוט חפש לוח שבדגם שלו רשום USB3 או שרשום P55A. לאחר מכן תסנן לפי לוחות שיש להם שני חריצי PCI-E x16. אם אתה רואה לוח שיש לו חריץ x16 שני שמתפקד כ-x4 אז אל תחשוש כי הירידה בביצועים לא גדולה (ראה בסטיקי על האזהרה קישור שמציג זאת).

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי כרגע (שנה הקרובה לפחות)SAאש לא יהיה רלוונטי ולכן ירדתי גם מקנייה של כונן SSD

בנוגע לUSB 3 שוב אם הבנתי נכון אין בעיה לקחת לוח אם עם PCI-E לחבר לו 2 כרטיסי מסך ולקבל את המהירות של USB 3

קראתי אני כבר לא זוכר איפה שכאשר מחברים שני כרטיסי מסך לPCI-ק המהירות של USB 3 יורדת לרמה של USB 2

מה הנכון מבינהם?

פורסם

אין שום כלל כזה או אחר (ככה שאף אחת מן האפשרויות שהצגת לא נכונה), כל לוח מתנהג אחרת. תקרא בסטיקי (אזהרה) על הנושא.

עמוד 51 עשוי לעזור לך להבין, תחת "Turbo SATA3 / USB3.0" בביוס

http://europe.giga-byte.com/FileList/Manual/mb_manual_ga-p55a-ud3_e.pdf

ואין שום קשר ל-USB2.0, תקן USB3.0 תמיד יהיה USB3.0. ההבדל הוא ברוחב הפס [נתיבי] PCI-E הניתנים לבקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים