פורסם 2010 במרץ 215 שנים הצעה שלי- קח ספק פשוט של HEC או משהו בסגנון וכשיהיה לך את הכסף (עניין של 200 ש"ח) תקנה את ה4770..תצרף פה את שאר רכיבי המערכת כדי שיהיה ניתן להתאים לך ספק.
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר הזמנתי היום את ה 4770 לגבי הספק, אני אקנה בחודש הבא ואז אני אבדוק בפורום (לפני הקנייה ) אם הכרטיס יישרף אז יש לי אחריות ל-3 שנים - ויהי מה ....
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר היום קיבלתי את הכרטיס HD 4770 והתקנתי אותולצערי, הסימולטור עדיין מקרטע ...האפשרות האחרונה היא המעבד, אבל המעבד לא עובר את ה 50% אז איך זה יכול להיות המעבד ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים תסיר את הדריוור הקודם תוריד מהאינטרנט דריוור עדכני ואחרי התקנתו תתקין DIRECTX מהאתר של מיקרוסופט (just in case).
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר תסיר את הדריוור הקודם תוריד מהאינטרנט דריוור עדכני ואחרי התקנתו תתקין DIRECTX מהאתר של מיקרוסופט (just in case).לא מצאתי דרייבר עדכני אלא רשימה ארוכה של עידכונים ...[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/radeonx-xpזה לא משנה מאיזו חברה יש לי את הכרטיס ?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר ממש לא.עשיתי מה שאמרת לי, הורדתי גירסא מעודכנת ו DIRECTX ועדיין אין שינויי.שיניתי גם הגדרות ALIAS כמו שאמרו לי בהתחלה ואין הבדל בין 2,4 או אפילו 8אני מצרף את התמונה בזמן הקירטוע[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר יכול להיות שהכרטיס לא מרבל מספיק חשמל? חיברת את חיבור ה6PIN?חיברתי את הכבל של החשמל.אני כבר מיואש מלמצוא פיתרון. יכול להיות שזה באמת בגלל המעבד ?יש גם משהו חדש שאני לא יכול לפתוח סרטים ב DIVX, יש לי הודעת שגיאה.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.