עבור לתוכן

מרגיז - פערי מחיר - 1201N

Featured Replies

פורסם

סתם רציתי לשתף אתכם בתיסכול

מחשב שעולה בחול

490 $

שער הדולר אולי - 3.8 ומס על מחשב נייד זה רק מעמ

שזה יוצא בערך 2200 בחשבון זריז

מפה להגיע ל-3000 שח (שזה כמעט 40 אחוז פער!!!) זה פשוט עובר כל גבול...

http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=1726

ולכן בא לי לשיר...

http://www.youtube.com/watch?v=-2xgjox3qzU

כל טוב,

גבריאל

• תגובות 43
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עם עלויות הובלה? שכר למחסנאי? שכר לשירות לקוחות ותמיכה טכנית? שכר לטכנאי? שכר לפקידות, תשלום חשבונות, תחזוקת משרד? מה עם חלפים שחייבים להחזיק? העיקר להתבכיין. מספיק שתוסיף עלויות משלוח למחיר שציינת וכבר הפער הצטמצם משמעותית.

פורסם

אתה לא לבד, תראה כמה סטרימר של Popcorn Hour C-200 עולה בחו"ל וכמה הוא עולה לארץ.

http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog

300 דולר...

עם משלוח לארץ, 375 דולר.

+ מכס עוד 400 ש"ח -/+

כל הסיפור בערך יוצא 1800 ש"ח -/+

בארץ, הסטרימר עולה כ- 2700 ש"ח...

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744258

קשה לי להאמין, שמישהו יקנה אותו בארץ... פער של 1000 ש"ח כמעט...

פורסם
  • מחבר

הכל טוב ויפה - אבל במחיר כזה אין מצב שאני אקנה

אני מעדיף לקחת את הסיכון ולקנות את המחשב בחול - ככה אם אני מביא אותו איתי - אני מאמין שגם מס אני לא אשלם

ולגבי אחריות - האחריות של ASUS הנה בינלאומית גם ככה - וגם אם לא היה אחריות - לשלם 40 אחוז יותר רק בשביל אחריות נשמע לי מטומטם

אז לי נראה די ברור מה לבחור

כל טוב,

גבריאל

פורסם

מה עם עלויות הובלה? שכר למחסנאי? שכר לשירות לקוחות ותמיכה טכנית? שכר לטכנאי? שכר לפקידות, תשלום חשבונות, תחזוקת משרד? מה עם חלפים שחייבים להחזיק? העיקר להתבכיין. מספיק שתוסיף עלויות משלוח למחיר שציינת וכבר הפער הצטמצם משמעותית.

תפסיק לזיין את השכל טוב? מכל מה שאמרת מה שבאמת צריך להוסיף זה משלוח וגם זה לא כי לא מייצרים את זה בארהב לכן גם המחיר שם כולל את כל מה שאמרת.

הוא נתן מחיר מחנות שמוכרות, כלומר שמעסיקה אנשים, שקונה מיובאן, שהוא מעסיק מחסנאים ועוד כל החירטוט שזיינת תמוח עליו. בגלל אנשים כמוך המחירים בארץ נראים ככה.

גם במכוניות המצב דומה, אם תיקחו מחירים של מכוניות בUK שיש שם מס של 20 אחוז, תוסיפו 100 אחוז מס עדיין יש הפרש של כמה עשרות אלפים.

פורסם

אכן רוב הדברים לא מיוצרים בארה"ב. האם בארה"ב אין עלויות הובלה? שכר למחסנאי? שכר לשירות לקוחות ותמיכה טכנית? שכר לטכנאי? שכר לפקידות, תשלום חשבונות, תחזוקת משרד? מה עם חלפים שחייבים להחזיק? פעם אחרונה שבדקתי, שכר המינימום בארה"ב גבוהה משמעותית מאשר בארץ (סביבות 7-8$ לשעה תלוי במדינה)

המיסים אשמים, וכן, גם אנחנו הצרכנים.

פורסם

חנות לא צריכה לשלם משכורות לעובדים? לחנות אין הוצאות? אין חשבונות? אין מיסים? אין מנהלת חשבונות שמקבלת שכר? אין אחזקה של רכבים? אין הוצאות תחזוקה? חנות לא עושה 40% רווח. הם עושים בלחץ 15%. אבל הכי קל לחיות בעולם פנטזיה ולראות רק את הקופסא הקטנה שלך. "אנשים כמוני המחירים נראים ככה". בגלל אידיוטים כמוך שלא עבדו יום אחד בחיים ולא מבינים איך העולם פועל גם אם הוא יכסח אותם עם אלת בייסבול נפתחים דיונים כאלה.

פורסם

אני לא מבין אתה טיפש או עושה עצמך כזה?

עכשיו רק הסברתי לך שהוא נתן לך מחיר בחנות בארצות הברית, כלומר חנות שמעסיקה עובדים, כלומר המחיר שהוא נתן כולל את כל מה שאמרת (שכירות, שכר לעובדים וכל זה).

אבל אתה בשלך, תמשיך להיות פריאר

פורסם

עזבו

מיבאים לבד וחוכסים כסף... מה לעשות שבארץ פשוט עוקצים אנשים, אין לזה הסבר אחר

פורסם

אכן רוב הדברים לא מיוצרים בארה"ב. האם בארה"ב אין עלויות הובלה? שכר למחסנאי? שכר לשירות לקוחות ותמיכה טכנית? שכר לטכנאי? שכר לפקידות, תשלום חשבונות, תחזוקת משרד? מה עם חלפים שחייבים להחזיק? פעם אחרונה שבדקתי, שכר המינימום בארה"ב גבוהה משמעותית מאשר בארץ (סביבות 7-8$ לשעה תלוי במדינה)

המיסים אשמים, וכן, גם אנחנו הצרכנים.

אתה משווה את הכלכלה החזקה בעולם עם 300 מיליון לקוחות פונטנציאלים למדינה קטנה עם 7 מיליון תושבים? מין הסתם Asus מוכרים כל יחידה במחיר הרבה יותר נמוך לארצות הברית כי הם מוכרים בכמויות עצומות. כמה כבר יחידות מביאים לכאן? 10,000? 20,000? הגזמתי. אפילו לא. אנחנו לא מגרדים ל-Asus. הם לא סופרים אותנו בכלל. Asus אומרים זה המחיר שלנו תקנו או לכו לעזאזל. יש מספיק שווקים שמוכנים לקנות כל מה שאנחנו מייצרים. [br]פורסם בתאריך: 28.02.2010 בשעה 12:34:30

אבל אתה בשלך, תמשיך להיות פריאר

ואני בטוח שאתה הצרכן הכי חכם. עכשיו לך תבקש כסף מאבא.

פורסם

אתה אפילו לא שווה תגובה. אני לא מבין על מי אתה מנסה להגן.

פורסם

אני לא מגן על אף אחד. אנחנו חיים בכלכלה חופשית בשוק חופשי. אין הגבלות ייבוא, גבולות פתוחים. כל אחד יקנה איפה שהוא רוצה, כמה שהוא רוצה, מתי שהוא רוצה. זכותך המלאה בתור צרכן. אני מנסה להסביר לך שאתה פשוט לא רואה את התמונה הגדולה ורק מתבכיין "למה בארץ ככה ובחו"ל ככה". ועוד מעז לקרוא לי פראייר ואומר בגלל אנשים כמוך המחירים נראים כמו שהם נראים. חוצפן.

פורסם

lev

שאלה לי אליך...

כיצד יכולה חנות A למכור מוצר במחיר X כשאת המוצר מייבאים מחור בסין

כשחנות B מוכרת את אותו מוצא במחיר 2X כשהיא מייבאת אותו מאותו חור בסין?

לשני החנויות יש את אותם תנאים (עזוב הפרשים זניחים בפערי המשלוח) לא משנה מה תעשה עדיין הכפלה של המחיר היא משהו שלא אמור לקרות...

פורסם

כשחברה אומרת "זה המחירים שלנו, תקנו או לכו לעזאזל" הם יודעים שייקנו... אומנם אנחנו לא שוק גדול כמו ארה"ב אבל אנחנו חלק מהמון מדינות קטנות שמרכיבות שוק גדול. אתה חושב שחברות גדולות יוותרו על שווקים קטנים? אתה טועה.

ובטח שלא פערי מחירים כאלה. אני הבאתי איתי מארה"ב לפטופ בפחות מחצי מחיר כאן בארץ (ובקונפיגורציה שלא קיימת כאן)

ודרך אגב, לי בא לשיר:

http://www.youtube.com/watch?v=ftDVAygc0Ds

פורסם

שאלה נגדית: יצרן מייצר מוצר.

יבואן א' מוכן לרכוש 20,000 יחידות

יבואן ב' מוכן לרכוש 500,000 יחידות בתור חימום.

מי יקבל מחיר יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים