עבור לתוכן

בקשה:מדריך למחשבון מדעי fx-82ms

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מחשבון מדעי (fx-82ms) ואני צריך מדריך שמסביר על כל מיני דברים יעילים,כמו נוסחאות בפיזיקה או נוסחת השורשים.

תודה למי שעוזר,זה יחסוך המון זמן.

פורסם

במחשבון הזה אין אפשרות לפתור משוואות ריבועיות או משוואות עם נעלמים.

פורסם

אמנם האתר של קסיו בנוי באופן זוועתי במובן הזה (אין שום עמוד עם רשימה כוללת של מוצרים, וצריך לבחור מדינה קודם - וברוב האתרים שזה ככה, אין שום בחירה שנותנת תמונה נכונה של המוצרים הנמכרים בישראל), אבל זה לא תירוץ לא להשתמש בגוגל. התוצאה הראשונה בחיפוש "casio fx-82ms" היא האתר הזה, המציע את ספר ההוראות להורדה (באנגלית): http://il.diplodocs.com/jim/CASIO/FX-82MS-_E

בכל מקרה, באמת שאל תצפה שמחשבון ידע נוסחאות בפיזיקה (מאיפה הבאת את זה?), או שמחשבון ברמה הזו יסתדר עם משוואות (אפילו ריבועיות פשוטות).

פורסם

אתה צריך את הדגם היותר יקר FX-570ES בשביל משוואת ריבועיות. המחשבון המגניב הזה גם יודע לפתור אינטגרלים, לחשב שטחים, יש אפשרות לעשות המרה כמעט מכל יחידה (למשל מק"ג לפאונד, מצלזיוס לפרנהייט). אחלה מחשבון. משרת אותי בנאמנות שלוש שנים.

פורסם
  • מחבר

אני מוחק את המדריך שרשמתי בגלל שהוא צריך להיות לא-באינטרנט

פורסם

זה לא ממש עובד

פורסם

וזה גם קצת מערב "כפתורים" שלא באמת קיימים במחשבון הזה.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב לשגיאה במה שכתבתי במדריך,אבל למרות שמחקתי אני אביא צילום בהמשך כהוכחה.

פורסם
  • מחבר

הנה הוכחות חותכות:

http://picasaweb.google.com/ArielGug/TjbDiE?authkey=Gv1sRgCJjc8J3CwrqUDw#

ראיתם פעם COMPLX??? לא צילמתי שלב שלב כי לא בא לי לבזבז כזה הרבה זמן.

למזלי המדריך שהכנתי היה רצוף טעויות,כך שאין סיכוי שמישהו יעלה על הדרך הנכונה (בלי עזרה).

להתראות :silly:

פורסם

אז מה אתה רוצה

פורסם

צומי...

פורסם
  • מחבר

אין לי צורך בצומי,בייחוד מאנשים ברשת.

מה שיהיה טוב זה מדריך שמסביר מה המשמעות בכל מקש,ולא חוברת הדרכה של המחשבון באורך של החיים של מתושלח וביעילות של זרזיף מים לכיבוי אש.

הבהרה:מדריך לדברים כמו POL וכדו'

פורסם

אם אתה כזה חכם שמצאת דרך "לפרוץ" את המחשבון, למה אתה צריך את העזרה של הפורום? אם אתה אשכרה שמח ש"אין סיכוי שנעלה על זה בלי עזרה" ו"למזלך" ה"מדריך" היה שגוי, למה אתה מצפה שמישהו כאן יעזור לך?

פורסם

בספר הוראות תעבור על עמודים 10-20

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים