פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אם אני אתייחס לרוב הדברים החשובים הwd80g 8mb cache אמין יותר, ובא עם שלוש שנות אחריות
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני אישית הולך רק על WD הם ידועים יותר בתור חברה ברמה יותר גבוהה (רעש, אמינות וכו)
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אם הההפרש הוא לא גדול עדיף לקנות כונן שהוא קטן יותר באיזה 20 ג'יגה ושיהיה Serial ata...
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני לא מסכים, SATA לא נותן כלום בזמן הקרוב אבל הוא הרבה יותר יקר ... (חוץ מהRAPTOR שהוא מאוד מהיר)אני הולך על הWD 80GB 8MB CACHE ...P.S : יש כבר 2 ת'רדים פתוחים בנוגע לאותם הכוננים בדיוק
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לדעתי, קנה מה שיותר זול, ההבדל בקושי מורגש ואם יש הבדל גדול במחיר אז תתחשב בזה.לי יש MAXTOR ואין איתו שום בעיות מיוחדות.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אני אישית הולך רק על WD הם ידועים יותר בתור חברה ברמה יותר גבוהה (רעש, אמינות וכו)Western Digital אינה חברה אמינה יותר מMAXTOR שכן היו לה בעבר הלא רחוק כל כך מס' סדרות הארד דיסקים דפוקות בניגוד ל-MAXTOR.היתרון בקניית הארד דיסק של WD הוא ב-3 שנות האחריות. בעניין הרעש, ה-WD אמנם שקט יותר, אך ה-MAXTOR מפיק רעש שלא מורגש ע"י רוב המשתמשים.
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים היתרון בקניית הארד דיסק של WD הוא ב-3 שנות האחריות. בעניין הרעש, ה-WD אמנם שקט יותר, אך ה-MAXTOR מפיק רעש שלא מורגש ע"י רוב המשתמשים. אלה סיבות מספיק טובות לבחור בWD
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אווי נו באמת אז היה להם סידרה אחת דפוקה so whatWD חברה מצוינת ואם יש להם שלוש שנים אחריות זה מראה על משהו...לי יש WD מאז ומתמיד אף פעם לא הייתה לי בעיה
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים בין הדגמים הספציפיים ששאתה מתעננין בהם אין פה אפילו וויכוח שכדי יותר לקחת את ה WD80JB ואם תחפש תראה עוד מלא תרדים שיש את ותה ההמלצה.ולגבי הרעש של ה מאקסטור הוא מורגש ומאוד כשאתה עושה העברה של נתונים הוא מעצבן נורא, היה לי את הכונן הזה לשבוע בערך זמני והרעש נורא הפריע במיוחד בלילות כשאני שם להוריד דברים והכונן עובד דיי הרבה אז שומעים קולות מעצבנים.חוץ מזה הפאקטור של האחריות משחק פה עניין גדול מאוד לפי דעתי.
פורסם 2003 באוקטובר 722 שנים לי יש Maxtor 80GB 8MB Buffer ואני מרוצה מאוד ממנו,שקט כמו רחוב בעזה אחרי שמפילים שם טיל
פורסם 2003 באוקטובר 1022 שנים יש ביקורת כאן באתר על שני החברות בהם אתה מתעניין:http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=hd8mb
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.