עבור לתוכן

לבחור maxtor או wd ל 80gb

Featured Replies

פורסם

מה עדיף לקנות למחשב intel 2.4c .דיסק קשיח של maxtor או wd בקיבולת 80gb

פורסם

אם אני אתייחס לרוב הדברים החשובים הwd80g 8mb cache אמין יותר, ובא עם שלוש שנות אחריות

פורסם

אני אישית הולך רק על WD הם ידועים יותר בתור חברה ברמה יותר גבוהה (רעש, אמינות וכו)

פורסם

אם הההפרש הוא לא גדול עדיף לקנות כונן שהוא קטן יותר באיזה 20 ג'יגה ושיהיה Serial ata...

פורסם

אני לא מסכים, SATA לא נותן כלום בזמן הקרוב אבל הוא הרבה יותר יקר ... (חוץ מהRAPTOR שהוא מאוד מהיר)

אני הולך על הWD 80GB 8MB CACHE ...

P.S : יש כבר 2 ת'רדים פתוחים בנוגע לאותם הכוננים בדיוק

פורסם

לדעתי, קנה מה שיותר זול, ההבדל בקושי מורגש ואם יש הבדל גדול במחיר אז תתחשב בזה.

לי יש MAXTOR ואין איתו שום בעיות מיוחדות.

פורסם

ממליץ על WD

פורסם

אני אישית הולך רק על WD הם ידועים יותר בתור חברה ברמה יותר גבוהה (רעש, אמינות וכו)

Western Digital אינה חברה אמינה יותר מMAXTOR שכן היו לה בעבר הלא רחוק כל כך מס' סדרות הארד דיסקים דפוקות בניגוד ל-MAXTOR.

היתרון בקניית הארד דיסק של WD הוא ב-3 שנות האחריות.

בעניין הרעש, ה-WD אמנם שקט יותר, אך ה-MAXTOR מפיק רעש שלא מורגש ע"י רוב המשתמשים.

פורסם

היתרון בקניית הארד דיסק של WD הוא ב-3 שנות האחריות.

בעניין הרעש, ה-WD אמנם שקט יותר, אך ה-MAXTOR מפיק רעש שלא מורגש ע"י רוב המשתמשים.

אלה סיבות מספיק טובות לבחור בWD

פורסם

אווי נו באמת אז היה להם סידרה אחת דפוקה

so what

WD חברה מצוינת ואם יש להם שלוש שנים אחריות זה מראה על משהו...

לי יש WD מאז ומתמיד אף פעם לא הייתה לי בעיה

פורסם

בין הדגמים הספציפיים ששאתה מתעננין בהם אין פה אפילו וויכוח שכדי יותר לקחת את ה WD80JB ואם תחפש תראה עוד מלא תרדים שיש את ותה ההמלצה.

ולגבי הרעש של ה מאקסטור הוא מורגש ומאוד כשאתה עושה העברה של נתונים הוא מעצבן נורא, היה לי את הכונן הזה לשבוע בערך זמני והרעש נורא הפריע במיוחד בלילות כשאני שם להוריד דברים והכונן עובד דיי הרבה אז שומעים קולות מעצבנים.

חוץ מזה הפאקטור של האחריות משחק פה עניין גדול מאוד לפי דעתי.

פורסם

לי יש Maxtor 80GB 8MB Buffer ואני מרוצה מאוד ממנו,שקט כמו רחוב בעזה אחרי שמפילים שם טיל

פורסם

רחוב בעזה אחרי שמפילים שם טיל ממש אבל ממש לא שקט. ;)

פורסם

קח את ה wd ולא תצטער תתחדש על המחשב!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים