עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה שאלות על מחשב נייד MSI EX620

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , יש ברשותי מחשב נייד MSI דגם EX620 , בניסיון להבין כמה דברים על החיבורים שייש בו מצאתי סיקור ומשם זה נהיה עוד יותר לא מובן .

בסיקור הזה יש ארבעה תמונות שהשניים התחתונות הן על USB משולב בחיבור E-SATA והשניה על הקורא טביעות אצבע , הבעיה היא בשני תמונות העליונות , הראשונה מראה את ארבעת החיבורים האנלוגיים של הסאונד וגם רשום שייש יציאה אופטית , גם כשקניתי אותו הבנתי שייש לו יציאה אופטית ואני לא מבין איפה היא .

בתמונה השנייה מראים יציאת VGA ואת חיבור המתח ועוד עיגול זהוב קטן כזה שעד עכשיו הייתי בטוח שזו כניסת לאנטנה של WIFI להגברת הקליטה אבל שם רשום שזו בעצם כניסת TV , איך אני אמור בעצם להשתמש בה , עם איזה חיבור , איזו תוכנה צריך אם בכלל צריך ?

תודה רבה לעוזרים !

הנה הקישור לסיקור http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://media.bestofmicro.com/MSI-EX620,M-9-217233-1.jpg&imgrefurl=http://www.tomsguide.com/us/Laptops-Asus-MSI-Apple,review-1348-7.html&usg=__MgZ4sZo9wQ4KTCCHc4Q7y9Jspyo=&h=150&w=200&sz=4&hl=iw&start=107&itbs=1&tbnid=Mn6_ThOcfgThqM:&tbnh=78&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dmsi%2Bex620%26start%3D105%26hl%3Diw%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D21%26tbs%3Disch:1

פורסם

אני משער שאחד מהחיבורים האנלוגיים מתפקד בנוסף כיציאה אופטית דיגיטלית. זה מאוד מקובל בניידי מולטימדיה.

לגבי חיבור לאנטנה, זה אומר שלמחשב יש TV TUNER מובנה ואתה יכול לקלוט איתו שידורי טלוויזיה (אני מניח שעם כל תוכנה לכידת וידאו).

פורסם
  • מחבר

מצאתי קצת הסברים מהאתר של MSI על המחשב , היציאה האופטית היא בעזרת פלאג מיוחד שנכנס ליצאית האוזניות ( הירוקה ) ומוציא אופטי ולגבי הכניסת TV זה גם בעזרת פלאג שנכנס למחשב ומצידו השני כניסת RF רגילה של כבלים , הבעיה שאין את הפלאגים האלה , לא הגיע עם המחשב , יש למישהו מושג היכן אני יכול להשיג אותם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.