עבור לתוכן

6GB ראם..בעיה..

Featured Replies

פורסם

קניתי 4GB ראם חדשים,(G.skill 2X2GB DDR2 1066MHz)הם עובדים כמו שצריך,, אבל אם אני מנסה לחבר את ה2 האחרים (G.skill DDR2 2048MB1066Mhz) כ6GB זה מגיע למסך של ההתחלה של הווינדוס, אני מכניס את הסיסמא למשתמש שלי בווינדוס, וזה עושה ריסטרט..

כבר עידכנתי את הביוס, ואני כבר נואש אני לא יודע מה לעשות..

מישהו יכול לעזור לי?

מצאתי איזה משהו באינטרנט אבל אני מפחד לנסות..אני לא יודע כי אולי זה יגרום לבעיות..:

Firstly, try to chnage your swap file, Press [WINDOWS]+[PAUSE BREAK] to Advanced Tab and Go to Performance Settings>Advanced>Virtual Memory>Settings Click on Change, and Remove the Previous SWAP File and Set it to a new partition. Restart and see if the Error Occurs or not. If it still gives you BSOD then go to MemTest and Download the Utilty and Run it Over Night for best Results. Mostly BSODs point to Faulty Ram, so just get the Ram Modules Replaced.

פורסם

תקפיד להתקין את הכרטיסים כך שיהיה נפח זכרון זהה לכל ערוץ

תפתח את חוברת לוח האם בסעיף של התקנת זיכרון ואז תראה שיש 2 סלוטים שמשוייכים לערוץ 1 ושני סלוטים שמשוכיים לערוץ השני

תתקין 3 ג'יגה בכל ערוץ

ערוץ א' - 2+1 ג'יגה

ערוץ ב' - 2+1 ג'יגה

פורסם
  • מחבר

תקפיד להתקין את הכרטיסים כך שיהיה נפח זכרון זהה לכל ערוץ

תפתח את חוברת לוח האם בסעיף של התקנת זיכרון ואז תראה שיש 2 סלוטים שמשוייכים לערוץ 1 ושני סלוטים שמשוכיים לערוץ השני

תתקין 3 ג'יגה בכל ערוץ

ערוץ א' - 2+1 ג'יגה

ערוץ ב' - 2+1 ג'יגה

זה כבר ככה..

יש לך עוד רעיון אולי?

פורסם

להעלות מעט את מתח הזכרונות

פורסם

איזה לוח יש לך?

תתחיל מלבדוק מתחים-תזמונים-תדרים. תפעל על פי הנתונים החלשים (חוץ מהמתח כמובן). אולי חלק מהמודולים פועלים בתזמונים/תדר/מתח שאינם נכונים.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח יש לך?

תתחיל מלבדוק מתחים-תזמונים-תדרים. תפעל על פי הנתונים החלשים (חוץ מהמתח כמובן). אולי חלק מהמודולים פועלים בתזמונים/תדר/מתח שאינם נכונים.

http://img693.imageshack.us/img693/7809/dsc00340eu.jpg

מה לעשות שם? מה לשנות?

אני לא מבין בזה כל כך אני מפחד להרוס..

פורסם

זה לא אומר יותר מידי.

קודם כל תערוך בבקשה את הכותרת לאחת יותר נורמלית- לפי חוקי הפורום. תרשום את הבעיה בקצרה (למשל: המערכת לא פועלת בשילוב הזיכרונות הקיים).

לנושא- תן תמונות מ-CPU-Z, אחת מלשונית Memory וגם שלוש תמונות מלשונית SPD (תמונה בשביל כל זיכרון, בצד שמאל העליון יש אפשרות לעבור בין זיכרון לזיכרון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים