עבור לתוכן

בעיה | צניחת FPS

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני מס' שבועות רכשתי מחשב חדש עם כרטיס המסך GTS250 (למשחקים שלי הוא מספיק מעל ומעבר), בדר"כ הוא מריץ לי את המשחק NBA2K10 על 59-60 FPS.

אך שמתי לב שבפעם השנייה בתוך 10 ימים יש צניחת FPS ל31-32, אחרי שאני עושה ריסטרט הוא חוזר ל59-60 FPS.

ממה יכולה לנבוע הבעיה?

יש לציין שהטמפ' של כרטיס המסך תקינות: במנוחה 40 מעלות ובמאמץ לא עובר את ה52 מעלות. הדרייברים מעודכנים, אין וירוסים/רוגלות וספק הכוח SS-500ET.

תודה מראש לעוזרים

פורסם

מה שאתה מתאר נראה בדיוק כמו שימוש בVSYNC, סנכרון פריימים אנכי, מה שאומר שכשהFPS שלך יורד מאיזור ה59 הוא ישר ננעל על איזור ה30.

ביטול האפשרות VSYNC באפשרויות צריכה לפתור את הבעיה.

או שיש עוד אפשרות שהיא להוריד טיפה את הגדרות הגרפיקה כך שהFPS תמיד יהיה על 60 או יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

ביטלתי את הVSYNC, נקווה לטוב.

פורסם

אם זה באמת יסתדר לאחר ביטול vsync, יש גם פתרון שמאפשר להפעיל vsync ולהמנע מנפילות fps חדות:

תוריד את rivatuner, איתה מגיע כלי נחמד בשם d3doverrider - דרכו אתה מסמן force triple buffer.

כי בסך הכל חבל לבטל vsync - בלעדיו תהיה קריעת תמונה \ tearing.

פורסם

ב- WIN7 בדר"כ אין tearing נכון?

פורסם

זה לא תלוי במע' הפעלה. אבל ישנם משחקים שזה פחות מורגש מאחרים. גם יש קשר לקצב ה-fps (לי זה הכי מציק כשה-fps גבוה)

פורסם

לא הייתי מציע לאף אחד לבטל Vsync, זה תמיד נראה נורא בלי... אי אפשר שלא לשים לב.

זה גם גורם לתזוזה להראות הרבה פחות חלקה כתוצאה מה-tearing. לא מציע.

האפשרות עם Rivatuner נשמעת שימושית.

פורסם

יש בדרייברים אפשרות כזאת...

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לאור התגובות הורדתי את הRivaTuner והחזרתי את הVSYNC.

פורסם

יש בדרייברים אפשרות כזאת...

האפשרות בדריבר זה רק ל-opengl...

פורסם
  • מחבר

היום זה קרה שוב למרות שהורדתי RivaTuner ניסיתי גם לבטל VSYNC ושום דבר לא עזר.

בנוסף, שמתי לב כי במשחק NFS SHIFT הצבע של השמיים הוא פתאום שחור, אחרי הריסטרט השמיים חזרו לצבע המקורי שלהם ובמשחק NBA 2K10 הFPS עלו בחזרה ל60.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים