עבור לתוכן

שיחה עם חברת הכנסת אנסטסיה מיכאלי

Featured Replies

פורסם

גם אני לא מבין את מי שבא להגן עליה, היא היתה יכולה פשוט לנתק אבל במקום זה היא החליטה להמשיך באיוולת ולהתעלם כדי לקדם את הצעת החוק שלה. זה לא אומר שאני מסכים עם שני הדפרים האלה שמזמן היו צריכים לקבל צו הרחקה מכל מצלמת טלויזיה ומיקרופון רדיו, אבל היא הביאה את זה על עצמה בכך שהיא לא ניתקה או או ענתה שפשוט אין לה דעה בנושא.

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מכיר את המשפט: "בפני עיוור לא תשים מכשול"

למרות שאני לא חושב שזה בדיוק המקרה.

פורסם

זה לא המקרה.

פורסם

הפעם אלכס צודק, תוכניות הבידור בארץ שוחות בתחתית הביצה ברמת ההומור והשנינות שלהן, בהשוואה לרוסיה בפרט ולחו"ל בכלל (גם התוכנית שאלכס הביא כדוגמה, Nasha Russia, היא פשוט מבריקה, בטח בהשוואה לארץ נהדרת שנהיית רדודה יותר ויותר מעונה לעונה, וכמוה גם "הממלכה הקטנה" בגרסה הבריטית המקורית). איפה החמישיה הקאמרית, איפה...

אני לא יודע רוסית כך שקשה לי לדעת האם התכנית ברוסית מצחיקה אבל החמישיה הקאמרית אכן יותר מצחיקה משי ודרור אך זו לא הנקודה שלי. הנקודה היא ששי ודרור מתאימים את השידור שלהם (ברדיו) למאזינים, אני בספק רב אם הם ישיגו רבע מהמאזינים אם הם ישדרו תכנית איכותית עם הומור מתוחכם. אחת התוכניות הכי פופולריות בארץ היא התכנית של דידי הררי ב-103FM, ים של רדידות והומור נמוך בגובה הרצפה אך הרייטינג גבוה יחסית לרדיו.

דרור רפאל אכן מחזיק בתואר ראשון.... בלשון, חינוך ויהדות, ממכללת לוינסקי להוראה. אין ספק, אדם בעל מוניטין אקדמי מכובד ביותר. מפתיע שהוא עוד לא קיבל דוקטורט של כבוד מאוקספורד.

אין שום קשר להשכלה ואף אחד לא אמר שצריך להיות דוקטור כדי לשדר ברדיו (מאיפה הבאת את השטות הזאת בכלל? אף אחד לא התייחס להשכלה שלהם),

אני לא טענתי זאת, אלכס אמר זאת:

למי שלא מבין, זו דרך רוסית מנומסת לסתום את הפה לשני חסרי השכלה שרק בישראל מגיעים למעמד של שדרני רדיו ומקבלים במה.

אני לא יודע מה יותר גרוע:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים