עבור לתוכן

שיחה עם חברת הכנסת אנסטסיה מיכאלי

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. זה קטע שהם עשו בתוכנית טלוויזיה שהייתה להם, לפני הרבה מאוד שנים.

אגב, סתם שתבינו על איזה סוג של "סאטיריקנים" גדולים מדובר:

http://news.walla.co.il/?w=/10/863716/

פורסם

הבעייה שאנשים שחושבים ששי דרור מצחיק, התרגלו לרמת ההומור הנמוכה בארץ. אני לא מדבר רק על זה שהרמה נמוכה גסה וצוחקת על "קטנות", אני מדבר על זה שאפילו בדרנים גדולים צריכים לרדת נמוך כדי לצחוק.

אני רק משווה את "ארץ נהדרת" ל Nasha Russia (רוסיה שלנו) התוכנית הרוסית המקבילה (אם כי היא לא מביאה דמויות פוליטיות אלא אנשים רוסים פשוטים) ורואה כמה ההומור פה נמוך וכמה ההומור שם ברמה אחרת. חבל שיש כאן אנשים שלא מבינים רוסית, פרק אחד של 20 דקות והם מבינים למה נמנע מהם הומור איכותי.

יודעים מה? תשוו סדרות סאטירה ישראליות לסדרות שאתם רואים בחו"ל וכבר מבינים על מה אני מדבר.

יותר גרוע משי ודרור זה מנהל התוכן של 103FM שנותן יד לבושה :nixweiss:

פורסם

אלכס - אני חושב שזו הייתה אחת התגובות המטומטמות ביותר שאי פעם ראיתי. כל הכבוד!

פורסם

מתי בדיוק הדיון הפך לדיון "הומור ישראלי נגד הומור רוסי" או לדיון "שי ודרור נגד אנסטסיה מיכאלי, רק בגלל שהיא רוסיה"? זה פשוט מגוחך, מי שחושב ששי ודרור תוקפים את הח"כית הנ"ל רק בגלל שהיא רוסיה, טועה טעות מרה ורצוי שיאזין לתכנית מדי פעם או יפסיק להרגיש רגשי נחיתות שאין להם שום בסיס. גם הטענה שהם אינם משכילים די מוזרה, ממתי בדיוק צריך להיות דוקטור לרפואה כדי לשדר ברדיו? ושלא נדבר על כך שדרור רפאל מחזיק בתואר ראשון...

פורסם

אוף, אלכס, תפסיק לערוך כל פעם אחרי שמעירים לך. אתה מקלקל את כל הכיף. >:(

פורסם
  • מחבר

הבעייה שאנשים שחושבים ששי דרור מצחיק, התרגלו לרמת ההומור הנמוכה בארץ. אני לא מדבר רק על זה שהרמה נמוכה גסה וצוחקת על "קטנות", אני מדבר על זה שאפילו בדרנים גדולים צריכים לרדת נמוך כדי לצחוק.

מה לעשות, שעם ישראל מעדיף הומור "קליל" יחסית ולא תובעני. אין לו כח להקשיב/לצפות בהומור "איכותי" ועמוק כמו חמישיה הקאמרית.

גם אני לא מצליח להבין, איך בן אדם שהוא לחלוטין לא מצחיק כמו ליאור שליין מצליח לקבל במה בטלוויזיה.

אנשים שהכירו אותי, חשבו שירדתי מהפסים שאני מעדיף את החמישיה הקאמרית על פני ארץ נהדרת...

פורסם

ההומור של שי ודרור מתאים בדיוק לרדיו, רוב האנשים מזפזפים בין התחנות ואף אחד לא יקשיב במשך 10 דקות למערכון כדי לקבל פאנץ' מעניין בסופו.

פורסם
גם אני לא מצליח להבין, איך בן אדם שהוא לחלוטין לא מצחיק כמו ליאור שליין מצליח לקבל במה בטלוויזיה.

קשרים/ליקוקים.

פורסם

הפעם אלכס צודק, תוכניות הבידור בארץ שוחות בתחתית הביצה ברמת ההומור והשנינות שלהן, בהשוואה לרוסיה בפרט ולחו"ל בכלל (גם התוכנית שאלכס הביא כדוגמה, Nasha Russia, היא פשוט מבריקה, בטח בהשוואה לארץ נהדרת שנהיית רדודה יותר ויותר מעונה לעונה, וכמוה גם "הממלכה הקטנה" בגרסה הבריטית המקורית). איפה החמישיה הקאמרית, איפה...

גם הטענה שהם אינם משכילים די מוזרה, ממתי בדיוק צריך להיות דוקטור לרפואה כדי לשדר ברדיו? ושלא נדבר על כך שדרור רפאל מחזיק בתואר ראשון..

דרור רפאל אכן מחזיק בתואר ראשון.... בלשון, חינוך ויהדות, ממכללת לוינסקי להוראה. אין ספק, אדם בעל מוניטין אקדמי מכובד ביותר. מפתיע שהוא עוד לא קיבל דוקטורט של כבוד מאוקספורד.

אין שום קשר להשכלה ואף אחד לא אמר שצריך להיות דוקטור כדי לשדר ברדיו (מאיפה הבאת את השטות הזאת בכלל? אף אחד לא התייחס להשכלה שלהם), הטענה היחידה שלי כלפי שי ודרור היא שהם אנשים רדודים ולא מצחיקים, והרקורד המקצועי שלהם (בועטים אותם מכל מקום שהם מגיעים אליו) מוכיח זאת יותר מכל שטות שהם אי פעם פלטו בשידור חי.

פורסם

אוף' date=' אלכס, תפסיק לערוך כל פעם אחרי שמעירים לך. אתה מקלקל את כל הכיף. >:(

[/quote']

:s05: אני משנה שגיאות כתיב כי אני כותב ברצף, מפרסם ואז מתקן. תמיד תראה שערכתי את כל ההודעות שלי...

*אגב אני מעביר סדנאות כיף מפנקות ואני מזמין אותך להתנסות מעשית . . .

פורסם

כל מי שיצא להגנתה של חברת הכנסת - מוטה באופן מובהק הן אם בגלל מוצאו - או - בגלל תמיכתו בה או במפלגתה

אני לא ידעתי בכלל באיזו מפלגה היא עד שרשמתם זאת פה - ועדיין חשבתי שמה שהיא עשתה הוא - מגוחך במקרה הטוב, ופשוט חלם או חוצפה במקרה הרע

זה לא משנה בכלל "מי הם שי ודרור", "מה השכלתם" או "מה רמת ההומור שלהם" או "את מי הם מצחיקים, ובאיזו מידה"

נושא הדיון הוא - שיחת הטלפון המדוברת

בשיחת הטלפון הזו הם לא שאלו אותה שום דבר שהוא לא סטנדרטי או לגיטימי

הדבר היחיד ה-"לא לגיטימי" (אך עדיין חוקי כמובן - מדובר פשוט על מעשה לא מנומס או מכובד) שהם קראו לה "משוגעת" וכו'

*היא* זו שיצאה מגוחכת מכל הסיפור, ולא הם

בלי שום קשר, אני כן חושב שהם מצחיקים, גם אם - כמו שאמרתי - הרבה פעמים הם נוטים רחוק מדי לעבר ה-NONSENSE

אבל רק בן אדם עם מקל ענק בתחת מסוגל להתרגש כל כך מ-"הומור נמוך"

כמובן, מותר שלכל אחד יהיה טעם משלו והעדפות --- אבל להקים פה סערה, להתחיל להשמיץ את שי ודרור, ולהלל כל מיני סדרות הזויות מ-"ישבנו של הנביא" וכו' -- זו פשוט התנהגות אינפנטילית (וסלחו לי על הביטוי).

למה לשם שינוי אנשים לא מסוגלים להתייחס לנושא עצמו מבלי לסטות לדיונים חסרי תכלית ("לא נכון! ההומור של העדה *שלי* הכי טוב!")??

פורסם

אלכס: ההומור הרוסי הוא דבילי ורדוד לא פחות, מה גם שהוא נורא שבלוני

וסאטירה? זו מילה גסה.

מה הפואנטה של הבדיחות? מצבים יומיומיים ובני מיעוטים.

מדיניות הממשלה? משהו אמיתי לצחוק עליו? כל המצוקות שבו העם הרוסי שרוי?

זיבי, אנחנו נצחק על קווקזים והכל יהיה טוב.

ניחא, היית אומר לי הומור בריטי(הממלכה הקטנה, IT Crowd, המשרד ובפרט ריקי ג'רוויז, אדי איזארד),

או מדבר קצת על קומיקאים אמריקאיים(קארלין, סיינפלד, לואיס בלאק, קארלוס מנסיה...סתם סתם, לא קרלוס מנסיה :)).

אבל אתה נותן את ההומור הרוסי כדוגמא של הומור איכותי? התגובה היחידה שיש לי לומר על כך זה, פחחחחח

(וזה לא שאני לא חושב שרמת ההומור בארץ היא תת-רמה, אני פשוט לא חושב שההומור הרוסי הוא ברמה מעל).

דן: לא טוב לך לשמוע שי ודרור, אל תשמע, זה באמת לא מעניין אף אחד מה אתה חושב על התוכנית,

בעיקר כשזה בכלל לא נושא הדיון! אבל בסדר, שמת את 2 הסנט שלך, עכשיו תרגע ותעבור הלאה.

כל מי שיצא להגנתה של חברת הכנסת - מוטה באופן מובהק הן אם בגלל מוצאו - או - בגלל תמיכתו בה או במפלגתה

אני לא ידעתי בכלל באיזו מפלגה היא עד שרשמתם זאת פה - ועדיין חשבתי שמה שהיא עשתה הוא - מגוחך במקרה הטוב, ופשוט חלם או חוצפה במקרה הרע

אני מאותו המוצא כמו חברת הכנסת ותומך בדעות של המפגלה שלה

ובכל זאת הבדיחה הזאת הצחיקה אותי ואני לא רואה בה שום דבר לא בסדר,

אבל אני גם יכול להבין את מי שייצא להגנתה(אם כי זה אידיוטי כי נראה לי שהם מתרגשים מכל הסיפור הזה יותר ממנה).

פורסם

באמת שאני לא מבין אתכם.

הייתה כאן סאטירה בטלפון אני באמת לא רואה מה הבעיה כאן? זה שזה לא הצחיק אותכם זה לא אומר שההומור רדוד ושצריך להעיף אותם מהרדיו.

ד"א היא פשוט הייתה יכולה לנתק ישר שהיא שומעת את קולם של שי ודרור, וכן עשו להם את זה בעבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים