עבור לתוכן

שיחה עם חברת הכנסת אנסטסיה מיכאלי

Featured Replies

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כל בנאדם פשוט יבין שהיא חדורת מטרה לגבי הספרים . וכניראה פשוט לא רצתה להגיד דעתה (אבסורד).

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

1. אלכס, אתה אמנם צודק לדעתי, אבל אני מסכים עם הטענה שדבריה בהחלט עשויים להתפרש כמו שרוב החבר'ה פה מפרשים אותם.

2. משהו מעניין שקשה לי לא לשים אליו לב - חלק ניכר מהנוכחים כאן בדיון המטיחים ביקורת במיכאלי הם מהמחנה שלא בדיוק מזדהה עם מפלגתה (לפי מה שידוע לי מדיונים קודמים), בעוד שחלק מהמצדיקים אותה (ואני בינהם, אם כי עם הסתיגות מסויימת) הם אלה שתומכים בישראל ביתינו. יכול להיות שכמעט שום דבר שנאמר כאן אינו אובייקטיבי אלא נובע מדעותינו על המפלגה בה מיכאלי חברה?

3. רפי, מר "פלורליזם" ו"דמוקרטיה", שטוען שאין לו שום דבר נגד אף "עדה" במדינינו (כל זה מדיונים אחרים... אל תכריח אותי להביא כאן ציטוטים להוכחת דברי, תאמין לי שזה לא יהיה לטובתך...), תודה שאתה מסביר לנו (שוב) מהי עמדתך כלפי אזרחי ישראל שנולדו ברוסיה:

אהה פה זה ישראל לא רוסיה ואת המנהגים ה"מנומסים" הרוסים שלה כבוד חברת הכנסת מוזמנת להשאיר שם

אתה צבוע ברמות שקשה לתאר... אתה מבין את זה לפחות?

פורסם
  • מחבר

אני בהחלט מסכים, ששי ודרור הם סאטיריקנים שבהרבה מקרים עברו ועדיין עוברים את גבול הטעם-הטוב.

אבל במקרה הזה כמו שאמרו מעליי, הגברת הייתה יכולה לאמר שהיא לא מעוניינת להגיד את דעתה, או שעדיין היא לא גיבשה דעה בקשר להחלטה הזו.

זה נראה לי דיי מטופש / מיותר להתעלם ולא להגיב לגופו של עניין.

גם אם הם עשו ממנה צחוק, לפחות היא ניצלה את הזמן איתם בשביל "לקדם" את החוק שלה.

התבטאויות כמו "משוגעת" וכד' הן בהחלט היו לא במקום ואינן ראויות.

פורסם

שדרנים אידיוטים חסרי בושה שמדברים עם חברת כנסת כמו עם מנקת שירותים בתחנה המרכזית בבאר שבע. ניסו לעשות ממנה צחוק, היא ניצלה את זמן הבמה כדי לקדם צעת חוק.

למה עם מנקה בתחנה המרכזית בב"ש יש יותר לגיטימציה לדיבור מזלזל ולא יפה?

כולה צחקו איתה, מה אתה מתנפח?

2. משהו מעניין שקשה לי לא לשים אליו לב - חלק ניכר מהנוכחים כאן בדיון המטיחים ביקורת במיכאלי הם מהמחנה שלא בדיוק מזדהה עם מפלגתה (לפי מה שידוע לי מדיונים קודמים), בעוד שחלק מהמצדיקים אותה (ואני בינהם, אם כי עם הסתיגות מסויימת) הם אלה שתומכים בישראל ביתינו. יכול להיות שכמעט שום דבר שנאמר כאן אינו אובייקטיבי אלא נובע מדעותינו על המפלגה בה מיכאלי חברה?

אני תומך ישראל ביתינו וליכוד, מבחינתי השיחה הזאת הייתה משעשעת ביותר

והיא הביאה את התוקפנות של שי ודרור על עצמה.

מדברים איתה על משהו אחד והיא מדבר על משהו אחר, אז הם התפחלצו שם כבר מהאטימות,

אני בהחלט יכול להזדהות.

במסגרת תפקידי בעבודה אני נאלץ לדבר הרבה פעמים עם מנהלי מערכות מידע ממשרד החינוך

ואני פשוט מתפחלץ באותה מידה.

אתה צבוע ברמות שקשה לתאר... אתה מבין את זה לפחות?

אני די בטוח שהוא היה ציני.

פורסם

אני די בטוח שהוא היה ציני.

ציני או לא, התבטאות פחות נוקבת מצידי כלפי קבוצות אחרות היתה מזכה אותי בתווית "גזען" מצד רפי. בעצם למה "היתה", כבר היו דברים מעולם...

פורסם

^^

תנסה לקראו את המשפט מזווית אחרת\ ;)

פורסם

למה עם מנקה בתחנה המרכזית בב"ש יש יותר לגיטימציה לדיבור מזלזל ולא יפה?

כולה צחקו איתה, מה אתה מתנפח?

תקרא לחברה שלך "אישה" בצחוק. קדימה, גבר. אחרי שהיא תסיים איתך תוכל להביא ילדים לעולם רק באמצעות תרומת זרע. [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:21:11

אני בהחלט מסכים, ששי ודרור הם סאטיריקנים שבהרבה מקרים עברו ועדיין עוברים את גבול הטעם-הטוב.

אבל במקרה הזה כמו שאמרו מעליי, הגברת הייתה יכולה לאמר שהיא לא מעוניינת להגיד את דעתה, או שעדיין היא לא גיבשה דעה בקשר להחלטה הזו.

זה נראה לי דיי מטופש / מיותר להתעלם ולא להגיב לגופו של עניין.

גם אם הם עשו ממנה צחוק, לפחות היא ניצלה את הזמן איתם בשביל "לקדם" את החוק שלה.

התבטאויות כמו "משוגעת" וכד' הן בהחלט היו לא במקום ואינן ראויות.

ואתה חושב ששם זה היה נגמר? "גברת אנסטסיה מיכאלי, מה דעתך על הצעת החוק על איסור סחר פרוות?" אנסטסיה: "עדיין לא גיבשתי דעה". שדרנים: "מה?!?!?! את היום הולכת להצביע!!!11 איזה מין חברת כנסת את?!?! מה קרה אישה חילקת את הקשב עם הילדים?!?!". אוי, תעשה לי טובה. לא הייתה כאן שום כוונה לנהל ראיון.

פורסם

תקרא לחברה שלך "אישה" בצחוק. קדימה, גבר. אחרי שהיא תסיים איתך תוכל להביא ילדים לעולם רק באמצעות תרומת זרע. [br]פורסם בתאריך: 25.02.2010 בשעה 14:21:11

יחסים בין גבר לאישה ושיחת טלפון מפתיעה בתוכנית הבוקר של שי ודרור, כל בוקר ב-103FM בין 7 ל-9, זה לא אותו הדבר.

ואתה חושב ששם זה היה נגמר? "גברת אנסטסיה מיכאלי, מה דעתך על הצעת החוק על איסור סחר פרוות?" אנסטסיה: "עדיין לא גיבשתי דעה". שדרנים: "מה?!?!?! את היום הולכת להצביע!!!11 איזה מין חברת כנסת את?!?! מה קרה אישה חילקת את הקשב עם הילדים?!?!". אוי, תעשה לי טובה. לא הייתה כאן שום כוונה לנהל ראיון.

לא משנה איפה זה היה נגמר, מדובר בתוכנית הומור שמטרתה להצחיק ומה שהם עשו, הצחיק.

את מי שזה לא הצחיק, מוזמן לא להאזין לתוכנית.

פורסם

כלומר אפשר לעשות הכל כל עוד זה מצחיק?

פורסם

כל עוד זה לא פלילי, אפשר.

פורסם

כלומר אפשר לתבוע אותם על העלבת עובד ציבור. נהדר.

פורסם

נהדר, אין בעיה, לך תתלונן.

נראה לי אנסטסיה מיכאלי עצמה לא לוקחת את זה קשה כמוך :facepalm:

פורסם
  • מחבר

שלום, אני לא מעוניינת להמשיך לנהל את השיחה המחפירה הזו. להתראות. (ניתוק...)

לבן אדם, יש יכולת בחירה במקרה הזה לפחות. אם אני לא טועה לא פעם הם קיבלו ניתוק בפרצוף.

היא זו שבחרה, "לשתף" איתם פעולה ומצדה היה לה גם סוג של אינטרס (הצעת החוק שלה).

פורסם

שי ודרור מעולם לא היו מצחיקים, אפילו לא בערך (חוץ מהפעם שהם התקשרו לפרלמנט האירני). אין מה לקחת את זה קשה...

פורסם

שי ודרור מעולם לא היו מצחיקים, אפילו לא בערך (חוץ מהפעם שהם התקשרו לפרלמנט האירני). אין מה לקחת את זה קשה...

::) True True

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים