עבור לתוכן

שיחה עם חברת הכנסת אנסטסיה מיכאלי

Featured Replies

• תגובות 48
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

OMFG

זה היה גדול

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

:lol: :lol:

:lol:

פורסם

זה היה טוב :lol:

פורסם

שדרנים אידיוטים חסרי בושה שמדברים עם חברת כנסת כמו עם מנקת שירותים בתחנה המרכזית בבאר שבע. ניסו לעשות ממנה צחוק, היא ניצלה את זמן הבמה כדי לקדם צעת חוק.

פורסם

lev - אני *ממש* לא מסכים איתך. בסך הכל שאלו אותה שאלה פשוטה וכנה!

נכון, הם ידועים הרי בכך שהם נוהגים לשאול כל מיני שאלות סוריאליסטיות ולעסוק ב-NONSENSE - אבל דווקא הפעם השאלה שלהם הייתה עניינית וברורה.

מה יותר פשוט מלענות על השאלה? היא לא הייתה חייבת לחשוף את עמדתה, כי יש עניינים פוליטיים של משמעת מפלגתית או קואליציונית שהם לא פחות חשובים -- והיא יכלה לדוגמא להגיב לעניין ולומר : "טרם יצא לי לעיין בהצעת החוק, וטרם התקיים על כך דיון בסיעה/בקואליציה" או כל משפט אחר שיבהיר מדוע היא אינה יכול לספק תשובה חד-משמעית.

החוק עצמו (של הפרוות) הוא חשוב, ולכן לא ברור לי למה לדעתך הם "ניסו לעשות ממנה צחוק" - כל צחוק שארע נבע מההתנהגות המטומטמת שלה.

היא הביאה על עצמה את הגיחוך הזה - כיוון שהאופן בו התנהלה הוא *מגוחך*.

גם אם אפשר לסלוד מהאופן בו הם "התייחסו" אליה (אמרו שהיא "לא מבינה", או "משוגעת" וכו') - אי אפשר שלא להרים גבה או להתקומם על האופן מעורר הבושה שבו היא התחמקה מלתת תשובה עניינית לשאלה של מראיינים ברדיו.

האופן שבו היא חזרה שוב ושוב על מנטרה לא רלוונטית - הססמא: "ספרי הלימוד" - רק תרמה לגיחוך הזה. אני אישית לא מכיר ולא שמעתי על הצעת החוק שלה - מה גם שזה לא היה נושא הדיון - ולכן זה גרם לה להשמע פתטית - כמו "מאזינה עקשנית" שדורשת להשאיר "ד"ש" בכל מחיר.

אם אכן יש לה הצעת חוק כזו - אזי שהמקום האחרון שצריך "לקדם אותה" (ומה זה בכלל אומר?) זה תוכנית סאטירית כזו! אם כבר היא רוצה לעורר דיון רציני בהצעת החוק שלה בתקשורת - שתתראיין לתוכנית אירוח כלשהי, או לעיתון כלשהו - בנושא.

פורסם

אותי יותר משעשעים הטוקבקיסטים שחושבים שהיא הסתלבטה עליהם...

פורסם
  • מחבר

אני בד"כ לא נוהג לקרוא טוקבקים, ברוב הפעמים מדובר ב"זבל" טהור ובהשמצות חסרות שחר.

פורסם

שדרנים אידיוטים חסרי בושה שמדברים עם חברת כנסת כמו עם מנקת שירותים בתחנה המרכזית בבאר שבע. ניסו לעשות ממנה צחוק, היא ניצלה את זמן הבמה כדי לקדם צעת חוק.

אני מסכים לחלוטין, באף מדינה מערבית נורמאלית לא היו מדברים כך לנבחרת ציבור, אני תומך בסאטירה אבל מקומה ב"ארץ נהדרת".

השדרנים פרימיטיבים.

פורסם

אני אצטט טוקבקיסט שמבין לליבי.

המצב ברור. צילצלו לגברת מיכאלי ושאלו אותה על חוק שנהיא לא היתה בקיאה בו. למה הם בחרו להתקשר דווקא אליה כשהיא לא מעורבת ביוזמת החקיקה הזו? אלוהים יודע.

מה לעשות וחברי הכנסת בדרך כלל נוהגים, בחוק שאינו מתחום עיניינם, לבדוק את עמדת הקואליציה (או האופוזיציה) ולהצביע על פי זה, כי החוק לא מעניין אותם?

כאשר מראיין שואל חבר כנסת מסוג זה לדעתו ואין לו דעה כזו, כאמור, אז בתור טבע שני הוא ינסה להעביר את השיחה לנושא בו הוא יותר בקיא. זה קורה כל הזמן.

מראיינים נורמלים ינסו פעם או פעמיים לקבל תשובה ואחרי שהמרואיין יגיד להם ש"זו לא השאלה" פעם או פעמיים יבינו שתשובה הם לא יקבלו ויעברו לשאלה הבאה.

אבל, שי ודרור הרי אינם מראיינים נורמלים והם לא התקשרו לגברת מיכאלי כדי לדעת באמת מה דעתה לגבי החוק הזה. הם גם לא חשבו שמן הראוי לעבור לשאלה אחרת כשלא מקבלים תשובה לשאלה מסויימת ולכן נוצרה הסיטואציה ההזויה בה הם מתעקשים לקבל תשובה ממישהי שלא מתכוונת לענות על השאלה שלהם בעוד היא בוחרת (בראש צלול, תאמינו לי, זה בהחלט לא היה דו שיח של חרשים) לדבר ולקדם, בהזדמנות שכבר מראיינים אותה, חוק שנמצא אצלה בעדיפות גבוהה יותר.

אז איפה הבעיה, אצל המראיינים שהתעקשו לקבל תשובה מחברת הכנסת שלא ייכת לנושא ושלא הסכימה לענות על השאלה או אצל חברת הכנסת שלא נכנעה להם והסתפקה בלומר שההצבעה שלה תהיה עפ"י עמדת הקואליציה?

כל אחד יבחר לענות כרצונו.

למי שלא מבין, זו דרך רוסית מנומסת לסתום את הפה לשני חסרי השכלה שרק בישראל מגיעים למעמד של שדרני רדיו ומקבלים במה.

אני לא יודע מה יותר גרוע:

העלבת חברת כנסת, חוסר נימוס לאשה, חוסר כבוד בסיסי ושמירה על כבוד האדם, חוסר תרבות בסיסית בדו שיח או אי היכולת להתמודד עם מרואיין אינטליגנטי. :nixweiss:

במקום "שי ודרור" ראוי לקרוא להם "בור ועם הארץ"

פורסם

אני מסכים לחלוטין, באף מדינה מערבית נורמאלית לא היו מדברים כך לנבחרת ציבור, אני תומך בסאטירה אבל מקומה ב"ארץ נהדרת".

השדרנים פרימיטיבים.

את הכבוד האדם מרוויח ולא התפקיד. ביקורת ישירה על נבחרי ציבור היא הדבר הנכון ביותר שאפשר לעשות. וגם לדבר אליהם ככה... רק שתדע סוד קטן: היא גם מחרבנת.

פורסם
למי שלא מבין, זו דרך רוסית מנומסת לסתום את הפה לשני חסרי השכלה שרק בישראל מגיעים למעמד של שדרני רדיו ומקבלים במה.

מה זה קשור, היא בן אדם וצריכה להיות לה דעה , לשנות נושא באופן כל כך גס זה כן כבוד?

אהה פה זה ישראל לא רוסיה ואת המנהגים ה"מנומסים" הרוסים שלה כבוד חברת הכנסת מוזמנת להשאיר שם

חוסר תרבות בסיסית בדו שיח או אי היכולת להתמודד עם מרואיין אינטליגנטי.

לא ראיתי שום דבר אינטלגיטנטי בתגובה שהיא נתנה , מה שראיתי זה דרך

זו דרך רוסית מנומסת/בוטה לסתום את פה

אהה.. וגם לחסרי השכלה יש דעות אתה יודע, והדעות שלהם לא שווים פחות מה"אינטלגינציה" של שלה

פורסם

אתה יודע, פה זה לא "ישראל". פה במקרה יש מיליון וחצי עולי ברית המועצות, חצי מיליון עולי מרוקו ועוד בערך 4 מיליון יוצאי עדות ומדינות אחרות.

אין עדה אחת שאני מכיר (נוציא את השוליים של כל חברה) שבה מקובל :

העלבת חברת כנסת, חוסר נימוס לאשה, חוסר כבוד בסיסי ושמירה על כבוד האדם, חוסר תרבות בסיסית בדו שיח. :nixweiss:

אני מסכים לתוכניות סאטירה ברמה גבוהה. אני לא מסכים לסאטירה תת רמה שמבזה את כבוד האדם ואומרת קבל עם ועדה את הביטויים שהם אמרו.

זה Disrespect מוחלט לדעתי והיא צריכה לתבוע אותם על זה למען יראו וייראו.

פורסם

אז עקרונית לחברי כנסת יש את הלגיטימציה לדרוס מישהו ושיתחקרו אותם הם פשוט יכולים לטעון שהם בכלל לא אוהבים חסה, הא.

פורסם

לא מבין מה הקטע לא לתת דעה על הפרווה,ועוד לדבר דברים לא קשורים.

אם אין -אז אומרים אין לי דעה סופית על זה.

פורסם

נימוס או לא, רוסיה או לא (ואני רוסי/אוקראיני גם כן), לשנות נושא ולהתעלם כמו שהיא התעלמה זה חוסר כבוד למראיינים ברדיו. בסה"כ היא יכלה להגיד שאין לה דיעה סופית או משהו נוסף בסגנון. במקום זה היא הוציאה את עצמה מטומטמת גמורה בפני לפחות 50% מאלו שהקשיבו להקלטה הזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים