עבור לתוכן

בעיה בדרייבר החדש של NV

Featured Replies

פורסם

שמעו הורדתי את הדרייבר החדש של [ל win 7 nvidia ]אני בא להתקין אותו עושה next next ואז זה בא להתקין זה טוען ישר עד הרבע פיתאום זה ניתקע המסך עושה כזהrefrash ואז אחרי שעה זה מראה לי תהודעה הזאת :

תמונה :noczjilwyndz.png

דרך אגב המערכת 32bit וניסיתי שלוש פעמיים וזה עדיין ככה מה לעשות?

וגם זה הגירסה 196.21 אם אני לא טועה משהו כזה

פורסם

תסיר קודם את הישן לפני שאתה מתקין חדש

פורסם
  • מחבר

תסיר קודם את הישן לפני שאתה מתקין חדש

תקשיב מה להסיר יש לי שם 3 דברים ושניסיתי להסיר פעם שעברה זה לא נתן לי להתקין את הדרייבר והייתי אם הכרטיס מובנה עשיתי שיחזור ערכת ועכשיו זה כאילו רגיל מה להסיר "בהסרת תוכניות"

עריכה : הינה תמונה n5y1dcymijzm.png

איזה מיבניהם?

פורסם

אני חוזר על זה כמו תוכי פה בפורום, כבר הפסקתי לספור...

תוציא את קובץ ההתקנה של physx מספריית הדריבר (c:\nvidia), תתקין את הדריבר (setup.exe) . לאחר מכן תתקין את ה-physx בנפרד.

אגב, כשאתה מסיר את הדריבר תסיר את כל השלושה, מלבד ה-control panel שיוסר אוטומטית עם הדריבר.

פורסם
  • מחבר

אני חוזר על זה כמו תוכי פה בפורום, כבר הפסקתי לספור...

תוציא את קובץ ההתקנה של physx מספריית הדריבר (c:\nvidia), תתקין את הדריבר (setup.exe) . לאחר מכן תתקין את ה-physx בנפרד.

אגב, כשאתה מסיר את הדריבר תסיר את כל השלושה, מלבד ה-control panel שיוסר אוטומטית עם הדריבר.

ואקי עשיתי בידיוק מה שאמרת הסרתי את הדרייבירים זה עשה rr למחשב ניכנסתי הוצאתי את ה physx ניכנסתי ל setup הכול היה בסדר הגיע כב אחרי החצי וניתקע טוב לפחות זה היתקדם יותר מימקודם...

מה אתה אומר לעשות אחי?

תמונה :wnnautttxcm4.png

עריכה: דרך אגב זה גם החזיר תרזולוציה למומלצת לא מה שאני עשיתי איפס את הקונטרול פאנל אבל זה פשוט ניתקע ליפני הסוף שוב כמו לפי התמונה^

פורסם

נעשה הסרה מסודרת + התקנה מחדש:

1. תסיר את הדריבר \ פיזיקס \ stereoscopic 3d

.2 אתחל את המערכת וכנס ל-safe mode, תריץ driver sweeper ונקה שאריות של nvidia driver + nvidia physx

3. אתחל את המערכת. במידה ו-windows ינסה להוריד דריבר אוטומטית דרך windows update - בטל את ההורדה\התקנה

4. במידה ו-Driver Sweeper מחק את c:\nvidia - תריץ פעם אחת את קובץ ההתקנה הבודד שהורדת מ-nvidia, אך תבטל את ההתקנה עצמה

(כדי שהוא יפרוס את הקבצים ל-c:\nvidia. באותה מידה ניתן לפרוס את הקבצים עם winrar - עושים Extract מקובץ ההתקנה לספרייה כלשהיא)

5. כאמור, תעיף את התקנת הפיזיקס מספריית ההתקנה. תתקין את הדריבר (setup.exe), ולאחר מכן את הפיזיקס בנפרד.

אם זה עדיין יתקע, אפשר להעיף גם את קבצי ההתקנה של 3dvision ו-hdaudio לפני התקנת הדריבר, למרות שהם ספציפית לא נתקעו לי אף פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים