עבור לתוכן

סרטי פלאש נתקעים

Featured Replies

פורסם

הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ...

זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני...

המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון...

דרך אגב התקנתי את ווינדוס 7 X64 פעמיים בשתי הפעמים הייתה הבעיה והדרייברים שלי תמיד עדכניים ניסיתי להתקין גם גרסה חדשה של פלאש וזה לא עוזר זה רק פלאש ורק במסך מלא...[br]פורסם בתאריך: 23.02.2010 בשעה 22:23:24

מצטער על הדאבל אבל פתרתי את הבעיה נראה לי...

כל הקטע זה לבטל את ההאצת חומרה אבל של הפלאש ולא של הכרטיס מסך...

שימו לב למי שיש את הבעיה:

תיכנסו לסרט כלשהו ביוטויוב ולפני שאתם שמים מסך מלא תלחצו עליו עם כפתור ימני ותכנסו שם להגדרות ואז יש שם V של hardware acceleration שצריך לבטל ואז זה עובד בונבון!

אם אני אראה שזה חוזר אני אציק לכם שוב :) בנתיים זה נראה שמיש ביותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים