עבור לתוכן

עגיל ראשון בתנוך האוזן - נכון שאין חשש לחורר עם אקדח?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקחת את אחיין שלי ולעשות לו חור עם אקדח אבל ההורים שלו אומרים שהם רוצים רק במקום גדול ועם מחט ובלה בלה בלה (שזה אומר להגיע למקום מיוחד וגם לשלם המון. נכון שאין צורך להתרגש מאקדח כל עוד מדובר בתנוך כי שם הרי העגיל עושה את החור?

פורסם

למה לעשות לו את זה?

הוא ילד בן 15 בשנות ה90 או מה?

פורסם
  • מחבר

ראשית, זה כבר ממש לא שייך לשנות ה-90. זה לא אופנה ולא טרנד אלא מעשה טבעי ובדיוק כמו שלא שואלים בנות לגבי עגילים ככה גם לגבי בנים.

שנית, הוא בן 10 בקרוב ואני רוצה לעשות לו מעשה שיזכור אותי. כל מתנה שאקנה תעבור לידו כמו רוח אבל זה יהיה יוצא דופן כי תמיד הוא יזכור אותי.

אבל מה כל זה קשור לשאלה שלי?

פורסם

יש לזה משמעות רק בסוג העגילים שהוא יוכל להכניס לחור, מחט עושה חור קצת יותר גדול והמבחר עגילים יותר גדול ומגניב.

חוץ מזה אין הרבה הבדל, זה חור וזה חור.

פורסם

יש לזה משמעות רק בסוג העגילים שהוא יוכל להכניס לחור, מחט עושה חור קצת יותר גדול והמבחר עגילים יותר גדול ומגניב.

חוץ מזה אין הרבה הבדל, זה חור וזה חור.

במילא אפשר להרחיב את החור

פורסם

אתה חושב שזה מה שיגרום לו "לזכור אותך"? (לאן אתה הולך?) הוא בכלל רוצה עגיל?

פורסם

קנה לו מכונית (פרארי), ככה הוא יזכור אותך! 8)

פורסם

קח אותו לזונה, ככה הוא יזכור אותך.

פורסם
:)
פורסם

חברה, הבחור לא ביקש ממכם התיעצות לגבי המתנה, אלא שאל שאלה ספיציפית לגביה.

למרות שאני בכלל לא אוהב פירסינגים וחורים בגוף למיניהם זו זכותו.

פורסם

אבל האשכול הזה פשוט דורש בדיחות...

בכל מקרה, מקום מקצועי לא בהכרח יקר, לי היה ממש זול לעשות עגיל (ואני עד עכשיו לא מבין מה עבר לי בראש כשהחלטתי שהגיע הזמן לעגיל)

פורסם

שלום. :)

בתור אחד עם 14 עגילים לשעבר (כיום רק 8 :P )

אין הבדל בין אקדח למחט מלבד שלושה דברים, עם מחט עלול להיות מפחיד יותר לילד בן 10.

המחיר, אני לא יודע כמה עולה כל אחד כיום אבל באמת לא אמור להיות הבדל גדול. פנה לשני המקומות ושאל כמה זה עולה.

לעשות במקום חאפרי כמו איזה דוכן מאולתר בקניון עלול לעלות ביוקר אם הם לא מקפידים על סטריליות.

והאחרון וכמעט הכי חשוב, עם מחט (בידי אדם שיודע מה הוא עושה) הסיכוי שהחור יצא עקום פוחת.

שלח אותו אלי, יש לי נסיון :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע אז כל מה שאומרים על מחלות זה שטויות או אמיתי? אקדח יכול לגרום למחלות? הרי העגיל עושה את החור ולא הקדח

פורסם

אה?

הכוונה שלי הייתה ללכת למקום שמקפיד על סטריליות, בין אם זה אקדח או מחט ( העגיל עצמו, כפפות וכדומה).

לומר שכל הציוד מגיע באריזות אטומות ומעקרים אותו זה יפה, יש מקומות שממחזרים ציוד לא כל כך מעוקר.

אז זה יותר תלוי במקום ולא איך עושים את העגיל.

שים לב גם שאנשים שעושים עגילים לפעמים מגלים שהם אלרגיים לסוג מסויים של מתכת :P

ויש "חכמים" שישר מאשימים את האקדח או המחט.

ההבדל העיקרי בין אקדח למחט זה עד כמה עקום זה יצא, כמובן זה גם תלוי בפירסר ( מי שעושה לך את החור) אבל בדרך כלל עם אקדח יוצא קצת יותר עקום ממחט.

פורסם
  • מחבר

אולי תסביר לי מה הכוונה ביוצא עקום?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים