עבור לתוכן

אני רוצה לצרוב דיסק של תוכנה שלא יהיה אפשר לשכפל אותו

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מעוניין לצרוב דיסק של תוכנה, ההתקנה היא ידנית ואין autorun

אני מעוניין לחסום אפשרות של שכפול הדיסק

ואם אפשר גם למנוע את העברתו ממחשב למחשב, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותו רק על מחשב אחד ( כמו בדיסקים של וונדווס)

תודה למומחים

פורסם

וואלה ביום שתצליח תוציא על זה פטנט - אתה תהיה מיליונר!

בנימה קצת יותר רצינית - לא אפשרי למנוע שכפול דיסק, לפחות לא ממשתמש ביודע קצת מה הוא עושה...

אפשר למנוע ממשתמשים שלא מבינים יותר מדי על ידי יצירת אינדקס לא חוקי, תריץ חיפוש בגוגל על create illegal toc cd או משהו כזה (אם מישהו יודע איך שיפרט).

בכל מקרה הדבר לא באמת יגן על הדיסק ואין שום בעיה לעקוף את זה.

לגבי ההגנה להתקין במחשב אחד - זה כבר צריך להיות חלק מהתוכנה, אבל שוב זה לא באמת פרקטי.

בוינדוס כל אחד מקבל קוד שאיתו הוא יכול להתקין והמחשב מתחבר לשרתים של מיקרוסופט לוודע שאף אחד לא השתמש בקוד.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול בבקשה להסביר לי על האפשרות של toc cd?

אני מתאר לעצמי שמשתמש שמבין מה הוא עושה יידע לשכפל את הדיסק

אבל חייב להיות משהו מינימלי כדי להגן עליו מכך

פורסם

http://www.cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_protect_cd.shtml

יש שמה שני הסברים על איך לעשות את זה ומספר תוכנות שאמורות לעשות את זה בשבילך (לא בדקתי אותן).

בכל מקרה אתה צריך להבין שהיום רוב התוכנות צריבה מסוגלות לעקוף את זה בלי שום בעיה, יש סיכוי שאפילו משתמשים שאין להם מושג אבל שיש להם גרסה עדכנית של נרו יעשו מזה עותק בלי לדעת שזה בכלל היה מוגן.

עריכה - השיטה השניה שרשומה שם אולי תעבוד יותר טוב, צריך לנסות.

אני אכתוב במספר מילים את השלבים כי הם לא מפרטים:

אתה צריך ליצור image בתצורה של bin cue של מה שאתה רוצה לצרוב (נרו ומספר תוכנות צריבה אחרות יכולות לעשות את זה, תחפש create cd image).

אתה צריך לפתוח את הקובץ cue בnotepad.

אמור להופיע משהו כזה:

FILE "***.BIN" BINARY
TRACK 01 MODE1/2352
INDEX 01 00:00:00

אתה מוסיף בסוף הקובץ את שתי השורות:

TRACK 02 MODE2/2352
INDEX 01 73:30:45

אתה צורב את התמונה (שוב, נרו ומספר תוכנות צריבה אחרות יודעות לעשות את זה, תחפש burn image)

פורסם
  • מחבר

אחלה אני אקרא

תודה רבה :)

פורסם

אחלה אני אקרא

תודה רבה :)

תסתכל על העדכון שרשמתי - הבאתי הסבר קצת יותר מפורט לשיטה שאולי תיתן הגנה מינימלית - שוב, אין הבטחה שתוכנות צריבה חדשות היום פשוט יודעות לעקוף את הבעיה ובכל מקרה כל משתמש עם קצת ידע יצליח לעקוף את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים