עבור לתוכן

איפה אפשר ללמוד איך מנהלים עסק/חברה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך:

1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב.

2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון.

בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?

פורסם

אני חושב שהתשובה היא חד משמעית - באוניברסיטה של החיים (או אין חכם כבעל ניסיון..).

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהתשובה היא חד משמעית - באוניברסיטה של החיים (או אין חכם כבעל ניסיון..).

כן גם אני חשבתי על זה אבל בכל זאת אני מעוניין לקבל כמה כלים בסיסיים על מנת שלא אעשה טעויות בסיסיות שיכולתי להמנע מהם באמצעות לימודים, על מנת שיהיו לי גם את הכלים לעשות מעקב על מצב החברה וכולי.

האם תואר במנהל עסקים באמת ילמד אותי לנהל עסק או שהוא רק נראה יפה בקורות חיים?

פורסם

סליחה על השאלה, אבל אתה בן או בת ??? ??? מדבר בלשון זכר אבל יש סמל של נקבה והשם זה עינב.. :smile1:

ומחזק את זה שמעלי. כמה ידע תאורתי שאדם משיג ב 40 שנה לא משתווה לידע מעשי של 20 שנה.

פורסם
  • מחבר

אני זכר.

פורסם
פורסם
  • מחבר

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים