עבור לתוכן

על סלרי וולקנו...

Featured Replies

פורסם

כשהתקנתי את הסלרי שלי כמו שאולי ראתם כבר הרכבתי עליו וולקנו 7 חדש, והתפלאתי, התפלאתי מאד...

לא רק שהבסיס שלו היה מחוספס ונוראי והיה צורך בלאפינג לא קטן כדי להביא אותו לצורה נורמאלית, לא רק שהקליפס שלו נוקשה מאד ונוראי, כל הרעיון של הוולקנו, המהירות המשתנה של המאורר לא נראית כעובדת, ובואו אני אסביר מעט...

המאורר אמור לנוע בין 300 סיבובים לשנייה ובמקרים קיצוניים להגיע ל-5500 סיבובים לשנייה, אצלי כמצופה מהסלרון הקריר המאורר היה קבוע על 300 סיבובים לשנייה גם ברגעי המאמץ הקשים, אבל כל זה לא מנע מהמאורר להוציא רעש נוראי וחזק, רעש רקע שאי אפשר לסבול, וזה עוד שהוא לא עובד ב-5000 הסיבובים המקסימום שלו, וזה רק גרם לי בחילה לחשוב איזה רעש הוא יוציא אז...

מיד כיביתי את המחשב העפתי את המאורר עם הגריל שלו, ושמתי סנון 80 מילימטר שפוי ושקט, שאגב נתן ביצועים טובים יותר !!!

אני לא יודע מה הסיבה לכך, אבל למעבדי את'לון אשר יכולים לרתוח ב-55 מעלות המאורר הזה לא בחירה משהו, בטח אם אתם אוהבים לעבוד ליד המחשב שלכם, לפחות ממרחק של חצי מטר... :-/

כנראה שלמרות הכל נצטרך לחכות ל-SK6, או ל-AX7...

2857206.jpg

כך מעט יותר טוב...

מה דעתכם ? במיוחד משתמשי הוולקנו הזה...

פורסם
  • מחבר

אגב, יכול להיות שפשוט הייתי מורגל למאורר קטנטן של פנטיום 3 חלש ?

מאורר כזה ?!? שגם אם תשים לו מגבר לא ישמעו אותו...

7901441.jpg

פורסם

היי קובי, תגיד באיזה לוח בחרת? לאיזה FSB אתה מצליח להגיע? תדווח לי בבקשה גם אני רוצה!

פורסם
  • מחבר

ASUS TUSL2-C...

בינתיים הוא על באס של 116 יציב להפליא על מתח התחלתי...

פורסם

אתה חושב להגיע ל-140-150?

פורסם
  • מחבר

נצטרך מודינג רציני למעבד...

פורסם

ל133 תגיע.........

פורסם
נצטרך מודינג רציני למעבד...

למה אתה מתכוון בכתבה של Xbitlabs שאתה פירסמת כאן, הם הגיעו בקלות ל-150 FSB עם מאוור כמו שלך(וולקנו 7).

פורסם
  • מחבר

היה להם לוח שונה, וטוב יותר לצערי.. אבל חכה לא אמרתי נואש, אני נטורף לדבר ויש לי עוד כמה חברה כאלה, אז אני לא דואג...

פורסם

תודיע לי אם יש משהו חדש, אני בנתיים מנסה להשיג את הלוח של Abit ואיזה מאוורר טוב, אני הולך לקנות בפסח את המחשב(כנראה).

פורסם
  • מחבר

רק מחו"ל...

פורסם

ברור.... למה להביא מוצר איכותי לארץ? ;D

אבל אני דואג עם האחריות כי אם חס וחלילה הלוח יהרס אז מה אני אעשה?

פורסם
  • מחבר

קנה TUSL2-C... הוא טוב מאד לסלרונים...

ובכל מקרה בבאס של 150 על סלרון 1200 אתה מגיע ל-1800 וזה לא הגיוני כבר...

פורסם

למה לא הגיוני?

טוב אולי בגלל שה-V.core של ה-1.2 יותר גבוה משל ה-1.0, אבל את זה אני אצטרך לראות אם יהיה לי את הלוח.

נ.ב

פששש איזה תגובות מהירות.

פורסם

לגבי מוצרים של TT, אני חושב שאנשים פה יודעים את הדעה שלי עליהם, ואני לא אהב לומר את המשפט: אמרתי לכם, אבל זה מה שצריך לומר כאן.

לגבי המעבד, KOM, תשים אותו ב133:33 עם VCORE של שתי קפיצות מעל הדיפול(+0.20) איזה יופי הדבר הזה עבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים