עבור לתוכן

שאלה בחיבורsata2 שעל הלוח ‎‏ ‏

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח של gigabyte p55‎ ud3‎ ‎750‎ ‎‏ ויש לו שני סוגי חיבר של סאטה2 יש שתים לבנים וכתוב על כל אחדgsata2‎ ‎‏ ויש 6 כחולים שכתוב על כל אחד sata2‎ ‎‏ בלבד בל g‏ השאלה מה הבדל? ואיפה אני אמור לחבר את הקשיחים שלי? יש לי שני קשיחים אחד של סמסונג ישן מהירות 7200 ואחד חדש של wd‏ הגירסה השחורה ועליו מותקן הוינדוס .אז איפה לחבר אותם?. ‎‏

פורסם

עדיף שתחבר בכחולים ,שים לב שליד כל חיבור כזה רשום ליד sata1 בראשון ,וכך עד 6 תלוי לפי כמות החיבורים

(כניסות ) ,אז תחבר בראשון ,וכך הלאה לפי הסדר.למרות שזה לא משמעותי ,אבל עדיף כך...

פורסם

אתה בטוח שיש לך P55-UD3 ולא P55A-UD3? ה-A היא גרסה עם SATA 6.0Gbps ו-USB 3.0 ובמקרה הזה החיבורים הלבנים הם SATA 6.0Gbps. אם זה המצב- זה לא משנה לאן תחבר את הכוננים שלך. ישנה תאימות מלאה לאחור.

גם ב-P55-UD3 הרגיל יש שני חיבורים לבנים כמו שאתה מתאר, והם פשוט קשורים לבקר של גיגהבייט, ולא קשורים ל-P55 של אינטל. מה זה אומר? זה לא אומר שום דבר, תחבר אותם לחיבורים הכחולים לפי הסדר, זה לא משנה יותר מידי.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלי זה p55‎ ud3-l ‎‏ זה הרגיל? .

פורסם

תקשיב לעצמך. אתה אומר שיש לך P55 ואז אתה שואל אם זה P55 או P55A? ברור שזה P55.

o_0

פורסם
  • מחבר

בהתחלה חשבתי שיש רק סוג אחד של לוח p55‎ ud-3 ולכן כתבתי רק p55‎ ud-3 ‎‏ ואחרי ששאלת מה בדיוק אז רשמתי לך‎ p55-ud3‎lעם האות l ‎‏ אם אתה שם לב . ולכן שאלתי כי אולי זה אומר שיש לי לוח אחר.אז מה לא ברור?

פורסם

עניתי לך, זה P55. לא P55A.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים