עבור לתוכן

המחשב קופא בכל משחק...

Featured Replies

פורסם

שלום

אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל...

בכל מקרה:

הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal 2 ולמרות שאני מתקין גם את הpatches הכי חדשים זה ממשיך להתקע!

פתחתי את המחשב לראות ששום דבר לא מתחמם יותר מדי והכל בסדר!

מה אני יכול לעשות?

בבקשה עזרו לי אני חייב לשרוף את יום כיפור על המחשב...

פורסם

1)קודם כל תעבור על ההארד דיסק שלך ותמחק כל מה שאתה לא צריך, ותאמין לי, אתה יכול למצוא הרבה זבל שלא "הזמנתה" אותו למחשב.

2)אחר כך תוריד v16 Power tools, איתו תמחק כל רג'סטרי זבל שאתה לא צריך, אני מתאר לעצמי שיכול להיות הרבה זבל מSpyware לא רצוי כמו gator.....

3)אחרי זה תוריד SpyBot Search and Destroy, כלי שימצא לך את כל הspyware במחשב וימחק אותו.

4)תבדוק שכל הServer Fuck שמקרוסופט הוציאה מותקנים אצלך (Windows Update).

5) תעדכן את האנטי וירוס שלך ותעשה סריקה לכונן.

5)תעשה Defragment לכונן.

6)רסטרט

7)תנסה לשחק.

עם עדיין זה עושה לך בעיות, תבדוק שכל הדריברים של הלוח, צ'יפסט להכל מותקנים טוב אצלך.

אם כן אז תפתח את המארז ותבדוק אם הכל מחובר כשורה ושששום רכיב לא פגום.

אם לא, תעשה בדיקה בביוס\תוכנה את טמפרטורת המעבד במאמץ\IDLE, יכול להיות שהבעיה היא עם הקירור שלך... אם אין בעיות (עם החומרה וטמפרטורות) ועדיין הבעיה לא נפטרה, אז מה שנישאר לעשות זה פורמט למחשב.

פורסם

נשמע בעיה של התחממות, כמו שshady אמר, פתח ת'מארז ובדוק אם המאוורר על הגוף קירור שעל הכ.מסך עובד כמו שצריך (אם בכלל עובד)

פורסם

אם אתה אמרו שאתה מצליח לשחק כמה דקות זה אמור שחלק מסויים במחשב שלך מתחמם. סביר מאוד להניח כ.המסך.

תנסה לפתוח את המשחב ולראות אם המאוור שלו מסתובב כמו שצריך. יש הרבה מאוורים קטנים כאלה שמתפגרים אחרי שנה...

פורסם

אני לא חושב שעל MX440 יש מאוורר, ולכן סביר להניח שבגלל החום הכ. מסך שלך התחמם.

אין לפסול את האפשרות של התחממות המעבד למרות שזה לא הניחוש הראשון שלי.

תבדוק אם ההיטסינק של הכ. מסך יושב טוב ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים