פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים בפייסבוק בדר"כ כאשר מישהו מוסיף חבר יישר כל רשימת החברים שלו רואה "itzik is now friend with yossi " .... אפשר לבטל את זה ? או להשאיר את האופציה אבל לבטל בן אדם ספציפי שרק הוא לא יראה כאשר אני מוסיף מישהו ? תודה ! ???
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים חחח מומחי פייסבוק, אהבתי. אולי אשקול להוסיף את זה לקו"ח...אתה לא יכול להסתיר את החבר ברשימת החברים שלך, אתה יכול להסיר את הדיווח אודות הוספתו לרשימה שלך אם תסיר את ה"הודעה" מהלוח שלך. ככה אחרים לא יראו את ההוספה. כשהם נכנסים לפרופיל שלך.אני אמנם לא יודע אם זה גם ימחק את הדיווח שזה שלח להם במקרה והם עוקבים אחריך צמוד.
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים אותו אחד שתנסה להסתיר ממנו את החברות הקטנה והסודית הזו בכל רגע יוכל להכנס לרשימת החברים שלך ולמצוא שם את אותו אחד/אחת בהקשת כמה אותיות בחיפוש, אז מה עשית בזה?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מה אתם חופרים לו Privacy Settings > Profile Information צמצם שם למינימום
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מחבר יש דרך איפה שהעיפרון מימין שם ל FRIENS שם מסירים את הוי בכל מקרה לא הצלחתי לעשות את מה שרציתי אני רוצה שכאשר אם אני מוסיף מישהו אף אחד אחר לא יראה באותה דקה שהוספתי מישהו או אם אפשר עוד יותר טוב לסמן חבר ספציפי שלא יראה רק והשאר כן ...?
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים אי אפשר שלא יראו תרשימת חברים זה מה שיש ב"עיפרון" שם Show # friendsShow Friend List to everyoneNote: Your Friend List is always visible to you and your friends
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.