פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ?אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר אני לא צריך בית ספר . אני צריך את החומר שלומדים בשביל להצליח . להיות טכנאי +A . חומר שיהיה בשפה העברית .ואני צריך קצת הסבר על +A ומה זה .וזה קשה ?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים הבחינה באנגלית, למה שתלמד בעברית? חוץ מזה, A+ זה ביזבוז זמן. אני והבחור מעלי מדברים מניסיון
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אני לא צריך בית ספר . אני צריך את החומר שלומדים בשביל להצליח . להיות טכנאי +A . חומר שיהיה בשפה העברית .ואני צריך קצת הסבר על +A ומה זה .וזה קשה ? תתחיל בללמוד אנגלית, זה כבר יעזור לך.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר אבל אני לא מוצא חומר לא באנגלית ולא בעברית . איפה אני מוצא את החומר של ה A+ ??וגם אני שולט בשפה האנגלית טוב מאוד .
פורסם 2010 בפברואר 2215 שנים מחבר מישהו ???אם ידוע לכם שברשת יש חומר לטכנאי A+ תנו לי . או באנגלית או עברית לא משנה .
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים רוצה גם קפה ועוגה? אולי איזה קוקסינלית תאילנדית?הרבה דרישות יש לך. באמת היית רוצה משהו, היית מוצא כבר, או לפחות מתפשר ומפסיק להתבכיין.
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים רוצה גם קפה ועוגה? אולי איזה קוקסינלית תאילנדית? הרבה דרישות יש לך. באמת היית רוצה משהו, היית מוצא כבר, או לפחות מתפשר ומפסיק להתבכיין.
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר חחחחאני לא אמרתי שאני רוצה קוקסינלית תאילנדית . אני רק אמרתי האם יש ברשת חומר ל + A .
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים יש לי חמשיר בשבילך1. כנס ל www.emule-project.net2. התקן EMULE3. לחץ SEARCH4. חפש: A+5. בצע GTFO
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים רוצה גם קפה ועוגה? אולי איזה קוקסינלית תאילנדית? הרבה דרישות יש לך. באמת היית רוצה משהו, היית מוצא כבר, או לפחות מתפשר ומפסיק להתבכיין. יש לי חמשיר בשבילך 1. כנס ל www.emule-project.net 2. התקן EMULE 3. לחץ SEARCH 4. חפש: "A+" 5. בצע GTFO יש פוסטים שמעלים לי חיוך על הפנים גם אחרי מבחן שואתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.