עבור לתוכן

לא יכולתי להתאפק - החתול שלי.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש לך עצבים מברזל או שזה בכלל לא מפריע לך הבלאגן שהם עושים, בן אדם אחר כבר היה זורק אותם מהבית.

• תגובות 37
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם לי הייתה חתולה, ז"ל.

באמת מפתיע שלכולם פה יש חתולים :)

יש לך עצבים מברזל או שזה בכלל לא מפריע לך הבלאגן שהם עושים, בן אדם אחר כבר היה זורק אותם מהבית.

נראה לי, לפי פוסטים קודמים שלו פה, שפשוט יש לו אהבה מאוד גדולה לחתולים.

פורסם

אולי מספיק עם תמונות השרותים. :nixweiss:

תמונות חמודות בקרוב.

נ.ב: זו היא התגובה ה-666 הרשמית שלי. :-X

FAIL בפורום כללי המונה של התגובות לא עולה .

כמעט כולם אוהבים חתולים .

אני זוכר כשהייתי ברוסיה אז היה לדודים שלי חתול , משהו בריטי כחול אני לא בדיוק זוכר את הסוג (החתול אפור) .

אז היה מין גליל גדול מבד שכול הזמן החתול היה רץ ומחליק לתוך הגליל .

אי זוכר הייתי משחק המון ע החתול הזה .

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

הכי סטייל זה לטייל עם החתול אבל בלי רצועה .

אני גר בנתניה וכמה פעמים אני רואה בעיר מישהו שמטייל עם החתול .

וכשהוא קורא לחתול לבוא אחריו אז החתול מקשיב לו .

פורסם
  • מחבר

זה מאוד מוזר, לחתול בד"כ קשה מאוד לעזוב את הטריטוריה שלו/ את הסביבה שבה הוא חי.

פורסם

זה ממש מוזר ... בכל פורום מחשבים שאני קורא בו , לכולם יש חתול :s05:

אבל אני בכלל איש של כלבים, זה אומר שאני אף פעם לא יוכל להיות גיק למהדרין?

:lol: :lol:

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת 8)

אני גם אלרגי לחתולים, וגם לא אוהב אותם בגלל שהם אגואיסטים, ולא נראה לי שאכפת להם לאכול את בעל הבית אם הוא ישכח לתת להם צ'יטוס (אה, והם גם צרכים להיות גדולים ומפחידים :P).

כלב נאמן לך מתחילת חייו עד סופם, במים ובאש-פשוטו כמשמעו. חתול אחרי שאתה נשרף הוא גם אוכל אותך.

ראיתי מישהו בפורום שמתחת לאווטאר כתוב לו "אם חתולים היו יכולים לדבר-הם היו משקרים לך." כמה שזה נכון!

ד"א עשו מחקר וגילו שאנשים קונים כלבים שהם רוצים שישקפו אותם (לדוגמה אתם קטן ורזה קונה בולדוג כי בתת מודע הוא גם רוצה להיות כזה שרירי ומאיים).

פורסם

לא התכוונתי שהוא מטייל איתו בכול העיר .

לפעמים כשאני עובר באותו מקום אני רואה את החתול מסתובב שם ואז אני רואה את הבעלים קורא לו והחתול ישר רץ עליו ומתחיל ללכת לידו , לחתול אין רצועה אבל יש לו קולר .

וזה די מוזר כי אני לא ראיתי חתול שמציית לפקודות .

פעם היה לסתבא שלי חתול שכול הזמן היה בגינה אבל אז הוא התחיל להסתובב עם כל מיני חתולי רחוב והיה נעלם לכמה ימים אבל תמיד חזר .

ואם אני לא טועה בסוף הוא נעלם לגמרי .

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol:

הכי סטייל זה לטייל עם החתול אבל בלי רצועה .

אני גר בנתניה וכמה פעמים אני רואה בעיר מישהו שמטייל עם החתול .

וכשהוא קורא לחתול לבוא אחריו אז החתול מקשיב לו .

משהו כזה?

פורסם

לא התכוונתי שהוא מטייל איתו בכול העיר .

לפעמים כשאני עובר באותו מקום אני רואה את החתול מסתובב שם ואז אני רואה את הבעלים קורא לו והחתול ישר רץ עליו ומתחיל ללכת לידו , לחתול אין רצועה אבל יש לו קולר .

וזה די מוזר כי אני לא ראיתי חתול שמציית לפקודות .

פעם היה לסתבא שלי חתול שכול הזמן היה בגינה אבל אז הוא התחיל להסתובב עם כל מיני חתולי רחוב והיה נעלם לכמה ימים אבל תמיד חזר .

ואם אני לא טועה בסוף הוא נעלם לגמרי .

ראית אולי לבעלים יש אוכל חבוי ביד? או שאולי... אני גאון! הוא האוכל! :lol: :lol: :lol:

פורסם

לא אצלינו אין דברים כאלו , החתול פשוט הולך ליד הבעלים כשהוא קורא לו .

אבל יש מישהו שהולך עם הכלב שלו על הכתף (פינצר) .

פעם ראשונה שראיתי אותו אני וחבר שלי לא הפסקנו לצחוק .

:lol: :lol: במצב קשה החתול באמת יכול לחשוב ככה .

פורסם

לגבי הודעת ה-666 ההיא-גם לי הייתה בדיוק כזאת בפורום כללי כשבכלל היו לי 665 הודעות, כי לא ידעתי שהמונה לא עולה בכללי (וגם אז מישהו אמר לי FAIL)..

רק בן 15 כבר יש לי נוסטלגיה.. :cool2:

פורסם

זה בעיה לשים לחתול רצועה הם משתחררים מזה בקלות. אנחנו ניסינו את זה וקנינו רתמה לכלב אבל זה ממש לא התאים והחתולה יצאה החוצה בשניה. צריך משהו בצורת 8 שיתפוס להם את הראש והגוף ושיש רצועה מלמעלה תחפשו cat harness בגוגל . אין את זה בארץ.

בכלל עדיף שהחתול בית לא יצא החוצה כי מסוכן לו בחוץ . חוץ מזה שהם לא מכירים את הסביבה יש גם כל מני מחלות שהם יכולים לקבל. עדיין כשמדובר בפחתולים כמו שיש לי הם יכולים לשרוד את זה טוב.

וחתול שהולך אחרי הבעלים זה הגיוני. אנשים שרואים חתולי רחוב שרעבים 90% מקבלים רושם מוטעה על חתולים. בסך הכל חתול היא חיית בית אידאלית עם הרבה פחות דרישות מכלב (חוץ מאוכל כי חתולים חייבים חלבונים מהחי) . עדיין לכל חתול יש אופי משלו אבל עדיין אפשר ללמד אותם דברים.

פורסם
  • מחבר

לנו יש בית פרטי, ואנחנו נותנים לחתול להסתובב חופשי (הוא משתגע אם הוא נשאר כל הזמן בבית). וזה סידור דיי נוח, אין לנו בכלל ארגז חול בבית.

מאז שסירסנו אותו, הוא לא מתרחק יותר מדי...

פורסם

פעם היה לסתבא שלי חתול אבל אז הוא התחיל עם כל מיני חתולי רחוב ונעלם.

ברור שנעלם, לא ראית סופרנוס ? הוא עבר על חוקי יסוד :-X

אגב חתולים שולטים, תרתי משמע :xyxthumbs:

128340228652187500thebosswunts.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים