פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים הוא מסוגל לצאת משם?החתול שלי פעם תקע את הראש שלו בתוך פח דרך המכסה, כשהוא הרים את הראש המכסה נשאר עליו... זה כמו הדבר הזה ששמים לכלבים מסביב לראש
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים חחחחאני חייב למצוא את התמונה של הכלבה שלי ישנה כמו בן אדם (ראש על כרית, גוף מתחת לשמיכה)אם אני מוצא אני שם פה (:
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים החתולות שלי עושות את זה כל הזמן בעיקר הקטנה(יש לי 2 אחת 9 קג השניה 5 או 6 קג) . הגדולה אוהבת לישון על הגב וזה די מצחיק. אולי אני אמצא תמונות אבל לא נראה לי שאני אתפוס את הגדולה שוכבת על הגב כי היא לרוב עושה את זה בצהריים. יש לי תמונה שלהן כשהקטנה היתה בת 3 חודשים אחרי השלב שהגדולה רצתה להרוג אותה:
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים זה ממש מוזר ... בכל פורום מחשבים שאני קורא בו , לכולם יש חתול :s05:אבל אני בכלל איש של כלבים, זה אומר שאני אף פעם לא יוכל להיות גיק למהדרין?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר הייתה לי כלבה ז"ל, וגם אני מעדיף כלבים בכ"ז חתולים הם ייצורים מאוד אינטרסנטיים. אבל מצד שני כלב דורש הרבה יותר מחתול, ומגביל מאוד כשרוצים לטוס לחו"ל לעזוב את הבית לתקופה מסויימת וכד'.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אולי מספיק עם תמונות השרותים. תמונות חמודות בקרוב. נ.ב: זו היא התגובה ה-666 הרשמית שלי. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.