עבור לתוכן

רוצה ללמוד עריכת סאונד- איך ומאיפה להתחיל?

Featured Replies

פורסם

היי זונרים.

אז ככה, זה משהו שאני חושב עליו כבר זמן מה ודבר שאני רוצה ללמוד אבל אין לי ממש מושג איך והאמת שגם אין לי -שום- ניסיון קודם במוסיקה, ואני גם מדבר על תווים, שמות ומושגים.

אבל יש לי שמיעה מפותחת וחדה וחוש מוסיקלי לא קטן, לכן אני רוצה להכניס את עצמי לעסק- ואפילו כבר יש לי ציוד סאונד ברמה בהתאם.

השאלה היא איך, ממה ואיפה להתחיל. חשוב לי לציין שהלימודים האלו הם לא למטרת הוצאת תואר או משהו רווחי- לא באופן ישיר לפחות- לכן אני רוצה להתחיל מקטן ולא לקפוץ ללימודים מקצועיים.

רציתי לדעת איפה אוכל להתחיל ללמוד מוסיקה בבסיסה (שזה כולל תווים ומושגים), ואיפה אוכל להמשיך לדברים רציניים יותר כמו עריכת סאונד והקלטת סאונד באופן מעשי ועריכה לאחר מכן, כמו למשל בתוכנות מקצועיות- עד בניית קטעי מוסיקה שלמים ומושקעים.

ובשביל רכישת כל הידע הזה אין לי הרבה תקציב לצערי- לכן אני מבקש המלצות למקורות לימוד פשוטים יותר כגון מדריכים למשל.

כל הצעה תתקבל בברכה.

פורסם

אני ממליץ לך בחום, ללמוד עם מורה.

http://www.halil.co.il/Flute_Theory1.asp

לצערינו, ספרי תיאוריה טובים אין בעברית. לפחות לא לקהל הרחב.

פורסם

סבבה, אבל לא מדובר בספר תיאוריה לנגינה. (תווים, אקורדים וכד')

לפחות ממעבר על הנושאים שלו.

השאלה, מה מעניין את הבחור.

פורסם

לגבי לימודי סאונד וכאלה,אתה יכול להציץ באתר של :

http://www.bpm-music.com/

מכללה מאוד נחמדה עם המון קורסים שונים ומגוונים,ככה שאתה בהחלט יכול רק לקחת קורס אחד וזהו.

פורסם

סבבה, אבל לא מדובר בספר תיאוריה לנגינה. (תווים, אקורדים וכד')

לפחות ממעבר על הנושאים שלו.

השאלה, מה מעניין את הבחור.

הוא לא ביקש ללמוד תווי נגינה או אקורדים...

ותכלס עם הכלים שיש היום עבור המחשב, אתה גם לא צריך...

ואני מתייחס לתחום של הטראנס שבעצם כל ההפקה היא דרך המחשב (טוב לא אצל כולם)

אני אישית מכיר יוצרים שמכינים דברים מדהימים בלי לדעת תוים או אקורדים, אך כמובן שזה יתרון לדעת...

פורסם
  • מחבר

אני דווקא הבנתי שבשביל ליצור מוסיקה מקצועית אתה צריך לדעת תווים ואוקרדים- רק ככה אפשר לבנות לחנים.

תודה על ההצעות, אני אחקור את מה שהצעתם. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים