עבור לתוכן

אנשים, תעזרו לי, אני מתלבט בין שני מפרטים לשדרוג קל

Featured Replies

פורסם

שמע אחי היתי ממליץ לקחת asus 52x שקורע את plextor ועולה פחות כן אני יודע מי בכלל אסוס אבל עכשיו הם טובים

פורסם
כאן תוכל למצוא הרבה ביקורת איכותיות על צורבים.
פורסם

ובגלל מה אתה חושב שהם יקרים?

אתה חושב שלייטאון יכול לצרוב מוזיקה במהירות המקסימלית שלו להוצאת MASTER CD, שממנו עושים עותקים? ??? טוב, גם פלקסטור לא יכול...נראה לי...

כפי שאני יודע, ברוב האולפנים הכי איכותיים בעולם, כגון SBI Records, זה לא משנה איזה צורב יהיה להם, אפילו צורב במיליון דולר, הם צורבים ת'מאסטר במהירות 8 מקסימום על מנת ליצור דיוק ואיכות מירבית...

לדוגמא עכשיו יש לי צורב TEAC X6 שהוא SCSI, והוא עלה לי 1500 ש"ח (כולל הבקר), וקניתי אותו לפני 3 שנים, ומה הקטע אני צורב איתו כל הזמן הזה, ואף פעם הוא לא הרס לי דיסק....אבל משך הצריבה 13 דקות.....וזה מעצבן...ולכן אני רוצה לנסות משו שעכשיו יקר כדי שיהיה איכותי מדוייק ולא יהרוס לי דיסקים....

עם אתה מחפש צורב SCSI אפשר למצוא היום את ה YAMAHA החיצוני זה שגם יודע להתמיע תמונות וכאלה על גבי הדיסק בפחות מ 1000 שקל נדמה לי משהו באיזור ה 750.

עכשיו הצורבים של LITE-ON בהחלט טובים ואף אולי מהיותר טובים שקיימים כך לדברי מומחים אך PLEXTOR מאז ומתמיד היתה הרבה יותר טובה לא פחות מהרמה של YAMAHA אבל כן מה לעשות הם יקרים הצורבים שלהם אומנם אתה מקבל בחלק מהדגמים שנתיים אחריות אבל הם עדיין יקרים כך שהכל שאלה של כמה כסף אתה ההית רוצה להשקיע בצורב חדש.

פורסם

שמע אחי היתי ממליץ לקחת asus 52x שקורע את plextor ועולה פחות כן אני יודע מי בכלל אסוס אבל עכשיו הם טובים

תגיד...איך לעזאזל קבעת ש ASUS קורעים את PLEXTOR!!!

ודרך אגב, את היתרון של PLEXTOR ניתן לראות בצריבה של קבצים גדולים או בצריבות על דיסקים גדולים כמו 800MB או 900MB...

אם אני לא טועה אתה גם יכול לצרוב במהירות די טובה על דיסקים גדולים וגם לקבל איכות טובה.

בכל מקרה אני חושב ש LITEON יספיק לך בהחלט....כמובן שאם תקח PLEXTOR זה יהיה מעל ומעבר אבל אני עדיין חושב שה LITEO יהיה נאמן ויענה על כל צריכיך.

פורסם
  • מחבר

תגיד, biodome, איפה מצאת מחיר כזה לדואל? (זה דואל בכלל), יש איפהשו באזור חיפה?

"Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 2"

פורסם

זה רק סטיק אחד......תבדוק אפילו באתר שלהם www.pch.co.il...

פורסם
  • מחבר

נו נכון, לזה התכוונתי.....

אבל PCH רחוקקקקק, בעע, יש בחיפה?

פורסם

החנות היחידה שאני מכיר באיזור הצפון הם KSP, שיש להם שם מפוקפק, ומגוון דיי מצומצם.

פורסם

לפי מה ששמעתי (יותר נכון, קראתי...) לPCH יש שם מפוקפק לא פחות...במיוחד עם משלוחים...

וKSP יותר זולים מהם.....

פורסם

השם מפוקפק פחות בהרבה..

עזבו, הכל מאפיה רוסית אחת גדולה.. ;D

החנות היחידה שאף אחד לא מתלונן עליה היא זיגזג..

פורסם

היא גם הרבה יותר יקרה..... ::)

פורסם

היא גם הרבה יותר יקרה..... ::)

לדעתי זאת סיבה טובה אבל לא כ"כ כי במצבו הנוכחי של השוק כשיש תחרות כ"כ גדולה אסור ששירות טוב יעלה את המחיר לצרכן

פורסם

אז תקנה מ KSP...

פורסם

כמוני ;)

ואני מרוצה ועדיין מרוצה מהשרות.

הבעיה העיקרית שלהם זה ההיצע הדל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים