עבור לתוכן

אנשים, תעזרו לי, אני מתלבט בין שני מפרטים לשדרוג קל

Featured Replies

פורסם

אוקי אז יש ככה:

Intel:

CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT

m0b0: Asus P4p800s(i848) SB, Sata, Lan

RAM: 512 Kingmax 400DDR

CDRW: Plextor 48x

PRICE: 2630sh

AMD:

CPU: Athlon XP 2800+ 512k 333

M0B0: Abit NF7 (nForce2) lan, usb2

Ram: 512 Kingmax 400DDR

CDRW: Plextor 48x

PRICE: 2570sh

המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים....

אז אני מתלבט...לדעתי, ולפי הבנדויצ'ים שבדקתי, הAMD משתין על הפנטיום.....בהליכה...והוא גם זול יותר. אבל אני צריך את עצתכם, ותעשו טובה, עצה של מישו שמבין....

פורסם

לא לוקחים 848... אין לו תמיכה ב-DualDDR..

למה להוריד את היתרון שיש לאינטל..

גם לא לוקחים זיכרון kingmax עם AMD.. בעייתי..

לפי הביקורת הזאתי:

http://www.neoseeker.com/resourcelink.html?rlid=64276

בכל מקרה, אני מניח שלעריכות וכאלה אתם לא תעשו אוברקלוק.. אין צורך ביותר מזיכרון 333 מ"ה כי זהו גם הבאס של המעבד.

מומלץ זיכרון סמסונג.

יש צורבים מוצלחים, שיהיו הרבה יותר זולים מהפלקסטור, כמו Lite-On.

אגב אם אתה צריך Firewire תקח לוח עם בקר 1394 מובנה ואז לא תצטרך לקנות כרטיס נוסף.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך!

אבל, לא ענית לי על השאלה...מה יותר עדיף....

ואם כבר יש דברים לא בסדר, תוכל בבקשה לתקן לי את המפרטים, ולהחליט מה יותר טוב?

ושוב תודה...

פורסם

לפי דעתי קח את המפרט הראשון אבל תחליף את הלוח לצ'יפסט אחר לדוגמא 865 או 875P היותר יקר

אם אתה הולך לכיוון עריכת המוזיקה והוידאו אז מינימום 1 GB (אם יש את הכסף כמובן ) וצריך לוודא שהזכרונות יעבדו בצורת DUAL

אם אתה רוצה עוד פרטים תחזור לכאן

פורסם
  • מחבר

תודה, ועוד כמה שאלות:

1. אם יש DUALDDR אז זה יענו משתמש בכל ה800 FSB? כאילו, 2X400?

2. בקשר לצורב....בחרתי בפלקסטור כי הוא מוכח כצורב הכי איכותי, אז אם אני יקח LITEON אני יוכל לצרוב AUDIOCD באיכות הכי טובה, ובמהירות הכי מהירה?

3. אתם בטוחים שאינטל יותר טוב מהאטלון הזה בשביל מטרה זו?

אוקיי אז ככה יותר טוב?

CPU: P4 2.4Ghz 800FSB HT

M0B0: Abit IS7-E (865PE)raid,DDR128b,H-Threding,SATA

RAM: 256MB x 2 CL2 Kit Golden dragon GEIL 400

CDRW: Liteon

פורסם

ת'אמת ה-AMD 2800 אמור להיות חזק יותר..

בד"כ אינטל בכלליות יותר מוצלח לעניינים כמו עריכה, נראה לי דווקא מפני שרוב התוכנות הותאמו למעבדי אינטל פשוט.

בו נגיד ואלו שני המפרטים:

AMD:

CPU : AMD Athlon XP 2800+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 1099.98 ] 1

Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1

Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 525.43 ] 2

CPU Cooling : Spire FalconRock II CPU Cooler for AMD [ ¤ 88.99 ] 1

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1

Total : ¤ 3139.07

אינטל:

CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1063.89 ] 1

Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1

Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 2

CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ ¤ 259.6 ] 1

Total : ¤ 3091.62

בחירה קשה... :)

פורסם
  • מחבר

חחחחחח, יופי, עזרת לי... :)

עכשיו רק הגברת את רמת ההתלבטות שלי.... :'(

פורסם

בתור FANBOY של AMD הייתי הולך על הAMD. אבל אני מציע לך ללכת על האינטל ...

לפי איך שניא (נראה לי רובנו) יודע מעבדי אינטל טובים יותר לעריכות גראפיות וכו'

לפנטיום הזה אתה יכול לעשות OC ממש מוצלח ולהגיע בקירור הSTOCK ל3 GHZ

גם באינטל יהיה שיפור נכבד בגלל הDUAL זכרונות ... קיצר הבנת על מה אני מדבר .

פורסם

אניטל !!!

אחלה של מפרט עם 1GB זיכרון

פורסם

המחשב לאולפן הקלטות סאונד ועריכת וידאו מקצועי...לעבודה עם תוכנות כמו Cubase SX, Cakewalk 9, VST FX, Wavelab 4, Ulead Media studio, pinnacle 9, וכל אלה....שימוש בתוכנות עם פייר וייר...ועם EXTERNAL SAMPLERS...ועם הרבה קומפרסורים ואפקטים....

עד כמה שאני רואה הוא מציין בעיקר תוכנות מקצועיות לעריכת סאונד.

טוב אני באמת לא בטוח מה יהיה עדיף, מה שבטוח שתיהן מעולות ואתה לא יכול להידפק או לטעות כאן יותר מדי..

פורסם
  • מחבר

ואאאאאאיייי, תודה רבה לכולכם!!!! זהו החלטתי...

:D INTEL

מפרט סופי:

CPU: 2.4Ghz 800FSB 512k

m0b0: Abit IS7-E (865PE)raid,DDR128b,H-Threding,SATA

Memory: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory x2

CDRW: Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW

מחיר: 2946 ש"ח :D

זה מצויין! (אני מקווה)

תודה רבה!

פורסם

Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 692.87 ] 1

שים לב יש גירסא טיפה יותר יקרה של הלוח עם Firewire מובנה..

פורסם

לעריכת וידאו עדיף אינטל.

והמפרט הסופי שלך מעולה רק כמו ש BIODOME אמר ללוח אם עם FIREWIRE מובנה (כך שבעצם זה יראה בדיוק אותו דבר כמו המרט של BIODOME).

בקשר לצורבים אז אין ויכוח ש PLEXTOR שם את LITEON בכיס הקטן אבל אני חושב שתסתדר גם עם LITEON. כי עובדה שלבן דוד שלי יש אולפן מקצועי שהוא מקליט בו שירים ויש לו גיטרות מעולות כמו:FENDER RICHIE SAMBORA STRATOCASTER ו- LES PAUL CUSTOM (הלוואי עלי) והוא עושה עריכות וידאו מקצועיות ובכל זאת הוא מסתדר עם צורב פשוט כמו LITEON אפילו יותר פשוט.

פורסם

בקשר לצורבים אז אין ויכוח ש PLEXTOR שם את LITEON בכיס הקטן

מי אמר שאין ויכוח? בגלל שהם יקרים?

פורסם
  • מחבר

ובגלל מה אתה חושב שהם יקרים?

אתה חושב שלייטאון יכול לצרוב מוזיקה במהירות המקסימלית שלו להוצאת MASTER CD, שממנו עושים עותקים? ??? טוב, גם פלקסטור לא יכול...נראה לי...

כפי שאני יודע, ברוב האולפנים הכי איכותיים בעולם, כגון SBI Records, זה לא משנה איזה צורב יהיה להם, אפילו צורב במיליון דולר, הם צורבים ת'מאסטר במהירות 8 מקסימום על מנת ליצור דיוק ואיכות מירבית...

לדוגמא עכשיו יש לי צורב TEAC X6 שהוא SCSI, והוא עלה לי 1500 ש"ח (כולל הבקר), וקניתי אותו לפני 3 שנים, ומה הקטע אני צורב איתו כל הזמן הזה, ואף פעם הוא לא הרס לי דיסק....אבל משך הצריבה 13 דקות.....וזה מעצבן...ולכן אני רוצה לנסות משו שעכשיו יקר כדי שיהיה איכותי מדוייק ולא יהרוס לי דיסקים....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים