עבור לתוכן

ביקורת על the legend of zelda spirit tracks

Featured Replies

פורסם

36155.the-legend-of-zelda-spirit-tracks-per-ds.egliv.jpg

טוב אז ככה למי שלא מכיר את סדרת זלדה זאת סדרה שהתחילה בימי הnes או במילים אחרות נינטנדו אנטרטינמנט סיסטם

למעשה זה התחיל בפמיקום שזאת הגרסה היפנית לnes

ובארץ נימכר הזיוף לnes שמכונה מגסון

מאז יצאו הרבה משחקי זלדה והסדרה נחשבת לאחת מסדרות המשחקים הטובות בעולם

וזאת גם אחת מסדרות הדגל של נינטנדו יחד אם סדרות כמו מאריו \מטרואיד \וSSBB (לפחות בקהל הגימרים )

בכל מקרה the legend of zelda spirit tracks זה המשחק האחרון שיצא בסדרה והוא יצא רק לDS

מבחינת משחקיות רוב המשחקים בסדרת זלדה מבוססים על התחלה של הדמות בלי הרבה כלים ולבבות חיים (מד החיים של הסדרה )

ואם ההתקדמות במשחק מקבלים עוד כלים\נשקים\לבבות וכו ובעזרתם אפשר להגיע למקומות חדשים במשחק

ככה שזה חצי פתוח חצי לינרי ברוב המשחקים וזה לא שונה פה

דבר נוסף שמוכר בסדרה זה עולם משחק שמפוזרים בו מקומות אם מבוכים שבסוף כל מבוך יש בוס ראשי והרבה פעמים בהמצע המבוך בוס מישני

ומהבחינה הזאת זה משחק זלדה סטנדרטי

היה עוד דבר שמוכר למעריצי הסדרה וזה החטיפה של הנסיכה זלדה בכל משחק

ושלינק (הגיבור שאתם משחקים ) צריך להציל אותה בדומה למאריו והנסיכה פיץ

המצב הזה די השתנה בחלק ממשחקי הזלדה וזה כבר לא סטנדרט

במקרה של המשחק הזה לדוגמה חטפו רק את הגוף של הנסיכה אבל הרוח שלה אתכם לאורך כל המשחק

ובעצם תחליף לפיה כמו שהיה בחלק מהמשחקים

אפשר גם לשלוט בנסיכה במקומות מסוימים שהיא נכנסת לשריון

the-legend-of-zelda-spirit-tracks-20090602111140722_640w.jpg

בכל מקרה המשחק הזה כמו קודמו בDS

The Legend of Zelda: Phantom Hourglass

מבוסס על הרעיון מאחורי The Legend of Zelda: The Wind Waker

שזה אומר סגנון גרפי יותר ילדותי ומשחקיות קלילה יותר

כמו הקודם זה שאפתני להכניס משחק כזה לDS שחלש משמעותית מהגימקיוב אבל נינטנדו הצליחה אם פשרות מסוימות

לשם השווה אני יראה לכם את הבדלי הגרפיקה

the legend of zelda spirit tracks

The-Legend-of-Zelda--Spirit-Track-3.jpg

לאומת

The Legend of Zelda: The Wind Waker

zeldaww_0324_790screen002.jpg

The Wind Waker פשוט ניראה הרבה יותר טוב ולמרות שמסכי הDS קטנים עדין יש הבדל גדול בין הקונסולות

זה לא הורס את המשחק אבל כן פוגם בו וחבל שלא עשו את המשחק יותר בסגנון "לינק לעבר " שיותר מתאים לקונסולה מיושנת כזאת

בכל מקרה למרות הכל בסך הכל הצליחו לעשות משחק ארוך ומגוון ומאוד טוב למרות החומרה

מבחינת המוזיקה נחמדה לא יותר יש כמה חלקים במוזיקה מהזלדה הישנים אבל גם חלקים חדשים

האפקטים בסדר למשחק ניד רק חסר דיבוב שלא קים במשחק

השליטה -די מעצבנת כל המשחק נשלט רק על ידי הסטילוס (עט מגע ) כמו המשחק הקודם לDS

בהתחלה יש גם שימוש מוגזם במקרופון של הDS שהוא חלק חשוב במשחק הזה

במקרופון גם נושפים לתת צליל לכלי נגינה שמנגנים בו בחלקים מסוימים במשחק -זה פחות מציק אבל יש חלקים מסוימים שמעצבנים כי צריך לדיק במוזיקה להתקדם במשחק -אבל זה לא קורה יותר מידי ככה שלא מעצבן מידי

מה שכן מעצבן זה כלי מסוים במשחק שמשחרר רוח -צריך לנשוף במיקרופון לעשות את זה ובהתחלת המשחק משתמשים בזה יותר מידי

יותר מאוחר יש הרבה פחות שימוש בכלי הזה ואז המשחק גם הרבה יותר טוב

בכל מקרה השימוש בעט מגע כל המשחק די מעצבן אבל לפחות עשו אותו טוב ומי שמכיר את המשחק הקודם ירגיש בבית

חלק מהדברים הטובים במשחק זה מספיק גיוון \החליפו את הסירה ברכבות שמרגישה הרבה יותר טוב \וגם אורך חיים מספק מאוד שיש גם אפשרות לעשות הרבה משימות צד למי שאוהב לחפור

העלילה גם די נחמדה יחסית לסדרת זלדה

בכל מקרה אהבתי את המשחק הזה הרבה יותר מהקודם -הוא הרגיש לי יותר בשל ויותר טוב

עוד נקודה שנזכרתי שבגלל זה המשחק הזה טוב יותר זה העניין שבקודם היה מבוך מרכזי אם זמנים ושצריך לחזור אליו כמה פעמים

הפעם הזמנים עפו והמבוך הראשי מחולק לקומות ולא צריך לחזור לקומה שעברתם אף פעם כי אין זמנים לעמוד בהם

בכל מקרה שמסכמים את הטוב והרע מבחינתי זה משחק מאוד טוב -85 בסולם קרירין -רק שפעם הבא יאפשרו שליטה סטנדרטית

legend_zelda_spirit_tracks_screen_03.jpg

פורסם

שישרפו

wind waker היה אחד המשחקים הכי טובים בעולם ואז הם לקחו את זה לDS ורק הרסו את הכל!

למה במיניש קאפ יכלו לעשות שליטה של כפתורים ואת הגרפיקה המצויירת ועדיין שיצא טוב? למה היו צריכים לעשות תלת מימד עקום ושליטה בטאץ' כל המשחק?!

פורסם
  • מחבר

fighter גם אני אהבתי את מיניש קאפ יותר פשוט כי הוא הזכיר את "לינק לעבר "

אבל אין מה לעשות נינטנדו החליטה ללכת ל3D בחומרה של הDS וזה מה שקרה

בכל מקרה 2 המשחקים טובים רק מאכזבים

זלדה WW היה מצוין וההורדה לגרפיקת DS והחובה לעט מגע פוגעת בחוויה אבל צריך לזכור שזה משחקים לנידות וגם עולים פחות (לזמנם ) ככה שזה לא הוגן להשוות לזלדה WW

בכל מקרה אני לא מבין למה נינטנדו לא מוציאה את זלדה WW לWII אם שליטת WII

זה פורט מאוד קל לעשות ושליטת WII גם ככה תתאים לו יותר אבל נו טוב

בכל מקרה מפותח זלדה חדש דנדש לWII ומעניין יהיה לראות מתי יצא -יש אפילו סיכוי לסוף השנה כי עובדים אליו מאז סיום הפיתוח של TP

פורסם

רק מצויין? אחי, בסוף כשהים יורד ויש את המוזיקה של המלך של היירול אני פשוט התחלתי לבכות! היו במשחק הזה כל כך הרבה קטעים חזקים שאני בחיים לא אוכל לשכוח אותם

אני מקווה שהזלדה החדש יהיה משהו טוב

פורסם
  • מחבר

היה אבל חלק מעצבן של כמה שעות קרוב לסוף שצריך למצוא כמה דברים בים

פורסם

אם משחקיות בעט מגע מעצבנת אותך והגרפיקה לא נראית לך בחרת במכשיר הלא נכון!

שחק ב-PSP ואתה תפסיק להתלונן!

אני שיחקתי בראשון (עדיין לא יצא לי לשחק בזה) והוא ממש מצויין!

לא היה שום דבר ש"עיצבן אותי" - גרפיקה מצויינת בשביל DS, שליטה חלקה ומאוד נוחה בכל מה שקשור לעט המגע

ומשחקיות מצויינת שלא מאכזבת את חובבי הז'אנר בכלל ואת מעריצי סדרת זלדה בפרט.

שוב פעם, אל תצפה מ-DS לגרפיקה מטורפת וכן תצפה לשימוש בעט המגע!

פורסם
  • מחבר

לDS יש גם מספיק כפתורים רגילים -נינטנדו פשוט בחרו לא לתת אפשרות כזאת במשחק הזה וזה מעצבן

יש משחקים מסוימים שנותנים את 2 האפשרויות

בעניין הגרפיקה הDS כבר זקן ואין מה לעשות הגרפיקה ניראת מיושנת

ואני לא משווה לPSP לPSP יש את הבעיות שלו אבל כן הייתי רוצה לראות את הדור הבא של הקונסולות הנידות

דור שכניראה יפתור חלק מהבעיות שקימות כיום

פורסם

אם משחקיות בעט מגע מעצבנת אותך והגרפיקה לא נראית לך בחרת במכשיר הלא נכון!

שחק ב-PSP ואתה תפסיק להתלונן!

אני שיחקתי בראשון (עדיין לא יצא לי לשחק בזה) והוא ממש מצויין!

לא היה שום דבר ש"עיצבן אותי" - גרפיקה מצויינת בשביל DS, שליטה חלקה ומאוד נוחה בכל מה שקשור לעט המגע

ומשחקיות מצויינת שלא מאכזבת את חובבי הז'אנר בכלל ואת מעריצי סדרת זלדה בפרט.

שוב פעם, אל תצפה מ-DS לגרפיקה מטורפת וכן תצפה לשימוש בעט המגע!

לא, אתה כנראה לא מבין

למה בכלל הגרפיקה צריכה להיות תלת מימד אם זה מלמעלה, זה ניסיון עלוב להראות ש "היי לא רק בPSP יש תלת מימד בואו תראה את זה גם אצלנו!!!"

זלדה לא משחקים עם טאץ' ואתה לא תגיד לי אם להתלונן או לא להתלונן כי בסופו של דבר אני לקוח וזכותי המלאה להגיד מה שאני רוצה על מה שאני משלם עליו

לקחת PSP במקום? סבבה, איך אני משחק את המשחקים הבלעדיים והמגניבים של הDS בPSP? אתה כנראה לא קולט, אני קניתי DS בשביל לשחק משחקים שמופיעים על הDS, לא את כל הזבל שהולך בPSP

ודבר אחרון, מה אתה כל כך מתעצבן, מה אתה נציג של חברה או משהו כזה?

פורסם
  • מחבר

אני מסכים אם fighter בעניין הזה

וחוץ מזה לא היה בעיה לתת אפשרות שליטה סטנדרטית ברוב המשחק -פשוט בחרו לא לתת כזאת

פורסם

בדיוק ויש לי עוד משהו להגיד בעניין

קונסולה של טאץ' או לא, אני קניתי DS בגלל שזאת הקונסולה הנוכחית של נינטנדו עם סדרות המשחקים הכי טובות שיש

מעניין לי את התחת ששיש לזה מסך נגיעה ושזה פיצ'ר ממש מגניב שלהם

יש מספיק משחקים טובים ומושקעים לDS שבכלל לא חייבים טאץ' והמשחקים של זלדה פה בינתיים נראים כמו tech demo

אני פשוט רותח על התגובה שלו

פורסם

בדיוק ויש לי עוד משהו להגיד בעניין

קונסולה של טאץ' או לא, אני קניתי DS בגלל שזאת הקונסולה הנוכחית של נינטנדו עם סדרות המשחקים הכי טובות שיש

מעניין לי את התחת ששיש לזה מסך נגיעה ושזה פיצ'ר ממש מגניב שלהם

יש מספיק משחקים טובים ומושקעים לDS שבכלל לא חייבים טאץ' והמשחקים של זלדה פה בינתיים נראים כמו tech demo

אני פשוט רותח על התגובה שלו

אל תרתח, הכל בסדר...

אז אני מניח שגם הווי עיצבן אותך עם הגרפיקה הגרועה שלו ועם הפיצ'ר המגניב שלו שבטח לא מעניין לך את התחת...

אני לא מבין איפה הבעיה, לכל מכשיר יש את היכולות והתכונות שלו - אם זה לטובה ואם זה לרעה

ואני מניח שהכרתם אותם עוד לפני שקניתם את המכשיר אז על מה התלונות?

פורסם

לא, אין לי שום בעיה עם הגרפיקה של הWII, אז מה עם זה 480P, אני יכול לחיות עם זה בכיף, אם כבר אז את wind waker שיחקתי במצב 480i על מסך 1080p

כן, תאר לך את ההריגה של הפרטים במצב כזה אבל למי אכפת, לפחות היו פרופורציות

בDS זה פשוט עשה את הדמויות מכוערות אז למה לא לעשות את המשחק מצוייר כמו minish cap או אפילו רגיל כמו a link to the past שלהזכיר לך היה משחק חזק ביותר

והמשחקים בווי גם לא שיגעו אותי או שהם מציעים להשתמש בשלט קלאסיק או שהם משלבים את הפיצ'ר ובמקומות נכונים למשל במריו גלקסי שאתה עושה את זה, זה גורם לו לעשות את הסיבוב שלו

או בזלדה הפורט לWII לא הפריע לי בכלל כי שניפנפתי במשחק עם החרב ככה עשיתי גם במציאות ולא בהגזמה כמו האמריקאים הטיפשים האלה מטיחים את השלט לתוך הטלוויזיה אלא בעדינות

או שיש משחקים עכשיו שישתמשו במושן פלאס כמו זלדה החדש, פה זה תופס, פה זה כיף!

אבל פה הם מחייבים אותי לשחק את כל המשחק בלגעת במסך, אני לא רוצה להעליב אף אחד אבל אני מרגיש כמו מתרומם שאני עושה את זה בהמשכיות

לגעת במסך של טלפון כדי לעשות פה ושם פעולות סבבה אבל כל המשחק לגעת כדי לשחק? מה זה החרא הזה, למה כדי להתגלגל אני צריך להתחיל לעשות סיבובים בסוף של המסך, למה אני לא יכול יותר להתקיף בזמן שאני זז?!

ומה שאני רותח עליו זה למה אתה אומר לנו "מה אתם באים בתלונות" מה אתה נציב התלונות של נינטנדו? אתה כאילו אומר "אני לא מרשה לכם להתלונן, נינטנדו הם קדושים"

אז מה, אם מתחתי ביקורת אז אני שונא אותם? מה פתאום אני עדיין אוהב אותם כי הם היו הכי חזקים בהיסטוריה של המשחקים אבל זכותי למתוח ביקורת ולהתלונן קצת על שגיאות שלהם

פורסם
  • מחבר

tgen נינטנדו זה חברת המשחקים שאני הכי אוהב אבל גם בגלל זה אני מצפה מהם ליותר ומצפה ליותר ממשחקי זלדה ראשים

בכל מקרה זה לא שהמשחק לא טוב הוא מאוד טוב אבל יש לי הרגשה של פספוס

משהו בסגנון לינק לעבר יכל לצאת הרבה יותר טוב -נו טוב לפחות ב"סופר DS " לא צריכה להיות להם בעיה אם 3D מבחינת מגבלות חומרה

פורסם

OK, אז בוא נסגור על זה שאין מה להתווכח על טעם וריח

ותתלוננו כמה שתרצו! (עוד יפטרו אותי מנינטנדו בגללכם!) ;D

פורסם

הם צריכים מנהל רשת בנינטנדו??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים