עבור לתוכן

תאונת דרכים

Featured Replies

פורסם

מה קורה??

לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ??

תודה לכם

פורסם

אם הבנתי נכון, אז אבא שלך רוצה שלא לערב את חברת הביטוח ולקחת ממנו מזומן.

במקרה כזה חברת הביטוח לא יודעת וזה כאילו שלא קרה כלום

פורסם

.. לא הבנתי כלום, מה זאת אומרת לקחת על עצמך את התיק? אם האשמה היא של הנהג השני אז הביטוח שלו (אם יש לו צד ג') מחזיר לך את סכום התיקון אחרי שתעריך את הנזק אצל שמאי ותתקן את הנזק. אם אין לו צד ג' אז או שאתה סוגר איתו סכום שהוא ישלם לך בעצמו או שתתבע אותו.

מה ההגיון בלקחת את האשמה עלייך? :nixweiss:

פורסם

אתה מתכוון שתגיד שהאשמה עליך, חברת הביטוח שלך תשלם לו את הנזק שנגרם לו והוא ישלם לך את הנזק שנגרם לך במזומן?

מאוד לא כדאי!!! לחברות ביטוח יש בוחני תאונות דרכים... במידה ויגלו ששיקרת לא תקבל שקל (וגם לא הצד הפוגע)

בנוסף תוגש תלונה על הונאת חברת הביטוח.

לך לפי הספר בקטעים האלה - או שאתה מערב ביטוח ומספר את האמת, או שתסגור את זה איתו איך שבא לך אבל בלי הביטוח.

פורסם

מה קורה??

לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ??

תודה לכם

תראה לקחת את התיק אליך מול חברת הביטוח אל תיקח זה נירשם לצמיתות

אולי הוא מתכוון לסגור עניין בלי חברות הביטוח כי ברגע שחברות הביטוח נכנסות רשום תאונה ל2 הרכבים והערך יורד

וזה כבר שיקול אחר -יותר מתאים לפגיעות קטנות אבל לא לרציניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים