פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים כשאני בא להסיר את התוכנה, זה אומר שהוא צריך את הקובץ itunes.msi והוא לא מוצא אותוכמובן שישר עשיתי חיפוש תחת השם הזה, אבל לא מצאתי כלוםמה לעשות? כי זה תוקע אותי ככה, אני לא יכול להתקין גרסה חדשה ככה.. =\
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים אתה לא צריך להסיר את הגרסא הקודמת כדי להתקין חדשה, אתה יכול פשוט להתקין את החדשה או לשדרג מ"Apple Software Update".
פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים מחבר חחח אני יודע שבמקור לא צריךבוא אני אסביר למה מלכתחילה אני רוצה להתקין גרסה חדשה, ולמה אני מנסה לעשות את זה בצורה כזאת:יש לי לי בעיה בימים האחרונים עם האייפוד (זה אייפוד וידאו דור 5.5 30 GB), כשמחברים אותו למחשב, האייפוד לא מגיב כמו שצריך, הוא כביכול נדלק רגיל,אבל מיד אחרי זה שומעים מין "קליק" כזה שבא מהאייפוד עצמו, והוא כאילו נכבה, ואחרי כמה שניות נדלק שוב, וחוזר חלילה..באתי לפתוח את האייטונז, וראיתי שיש בעיה עם התוכנה, היא לא נפתחת כמו שצריך, לכן הנחתי שבטח כדאי להיכנס לאתר של אפל להתקין משמה את האייטונזבמהלך ההתקנה הוא אומר שהוא צריך את הקובץ iTunes.msi להסרת הגרסה הקודמת ושהוא לא מוצא אותו, אז חשבתי אולי אם אני אנסה להסיר בעצמי את האייטונז דרך הקונטרול פאנל בadd/remove programs, אבל שוב אותה בעיה שהוא צריך את הקובץ המחורבן הזה בשביל ההסרה, אבל אין לי מושג איפה הואאז עכשיו שפירטתי יותר, מה אפשר לעשות?
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר משהו? מישהו?..אני פשוט תקוע ככה.. אני לא יכול לעשות כלום עם האייטונז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.