עבור לתוכן

בעיה בהתקנת מודם ale 130

Featured Replies

פורסם

המחשב שלי עכשיו אחרי פרמוט, וכשאני מפעיל את ההתקנה של המודם, הוא רושם error loading newdev.dll והודעה אחרי זה הוא רושם שצריך חשבון administrator בשביל להתקין (אני משתמש בווינדווס xp). החשבון שלי הוא כבר administrator. ניסיתי להפעיל את ההתקנה ב- safe mode, ניסיתי להתקין את המודם דרך update driver מה- device manager, וניסיתי להעתיק את הקובץ שחסר מספרייה אחרת במחשב אל ספריית ההתקנה. כלום לא עבד.

מה לעשות?

פורסם

מודמים בחיבור USB אינם נתמכים ע"י חלונות וויסטה ו-7.

גש לבזקסטור והחלף את המודם שברשותך למודם רשת.

לא שמתי לב שאתה משתמש ב-XP.

תוריד ותתקין את הדרייבר מאתר בזק, זה אמור לעבוד.

פורסם

התקנת מערכת משולבת SP?

אני לא זוכר שום newdev.dll בדרייבר של המודם זבל הזה.

פורסם
  • מחבר

מה זה מערכת משולבת sp?

ואני לא יכול להוריד דרייבר, אין לי אינטרנט..

פורסם

מערכת משולבת SP זוהי מערכת הפעלה (הדיסק עצמו) שמכיל את SP1/SP2/SP3 בילט-אין.

ואיך אתה כותב בפורום, בעזרת טלפטיה?

פורסם

שי,

דפדפן: Safari 

הוא נכנס מטלפון סלולרי של נוקיה. :)

לפתוח הדיון: מה מקור ההתקנה?

פורסם
  • מחבר

למען האמת החלטתי להפסיק עם הטלפתיה אחרי שקראתי את המחשבות של חבר וגיליתי שיש לו פנטזיות עלי.... אלו תמונות שהייתי רוצה להוציא מהראש שלי. אז טוב שיש אייפון :) (איכס נוקיה)

הדיסק של הווינדווס שלי הוא sp2.

ואני מניח שאתה מתכוון למקור ההתקנה של המודם..? אז זה מדרייבר שיש לי על המחשב שהורדתי פעם.

בכל מקרה דיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק והנציגה אמרה לי שההתקנה של הווינדווס לא טובה (ושבדיוק היה עוד מישהו שהתקשר עם אותה בעיה כמו שלי. מוזר)

פורסם

גיגול קצר אכן מגלה שמדובר על בעייה של מערכת הפעלה.

פורסם

אני באמת חושב שכדאי שתתקדם, במקום לנסות ולהפעיל ציוד ארכאי שיעלה לך בזמן ועצבים, גש לבזקסטור וקח לך מודם רשת.

פורסם
  • מחבר

גיגול קצר אכן מגלה שמדובר על בעייה של מערכת הפעלה.

חיפשתי בגוגל את הבעיה ולא מצאתי תוצאות עליה....

המודם לא עלה לי בזמן ועצבים, זה ההתקנה של הווינדווס שעושה בעיות. המודם עבד לי בסדר גמור עד עכשיו. אני חושב אבל שאני אחליף בכל מקרה. אני רק צריך שהמודם הנוכחי יפעל עד שיהיה לי זמן להגיע לבזקסטור.

תודה לכולם, בכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים