עבור לתוכן

מחפש פתרון לחוסר יכולת תירגום עם בבילון 7 בזמן גלישה עם IE8 במערכת הפעלה WIN7.

Featured Replies

פורסם

ערב טוב חברים

התקנתי בבילון 7 על WIN7 ועל WIN XP.

התירגום ב- WINXP עובד חלק לל שום בעיה ואני יכול לקבל תירגום בכל מצב ומקום על המסך, ו/או בכל תוכנה ו/או מסמך בו אני נמצא כולל IE8 כמובן.

לעומת זאת ב- WIN7 יש לי בעיות לקבל תירגום ( הפעלת צרוף מקשי התירגום לא מגיבים), ב-IE8 שם מסך הבבילון בכלל לא "קופץ"- למשל בעמוד זה, וגם על שולחן העבודה, שם העמוד "קופץ" אך לא קורא את המילה המבוקשת, אלא סימנים אקראיים.

זה מתסכל, ובעיקר כשאני מבקש להשתמש בתוכנה כאשר אני קורא מאמר כלשהו.

פתרון, חלקי כמובן, הוא השימוש בפונקציית העריכה באמצעות ה- Microsoft Office Word, ואז, כשזה אפשרי, כי לא כול הדפים עולים, אני יכול להפעיל את תוכנת התירגום כראוי - כמובן שזה מעצבן להפעיל את העורך בכול עמוד.

שום, אני רוצה לסכם, שב- WIN XP הכול עובד טוב וגם כאשר הגלישה מתבצעת באמצעות IE8.

אשמח לשמוע אם למישהו יש בעיה דומה ואם מצא פתרון לבעיה, או, בכלל, אם יש למישהו רעיון לפתרון.

תודה ושבת שלום

פורסם

טוב לקחתי את הבבילון שלי לנסיעת מבחן

והוא עבר בWIN7 עם IE8

הכל עבד חלק.

מה שכן אני מכיר את התופעה שהוא נסגר על חצאי מילים או על סימונים לא קשורים

זה לדעתי באג בתוכנה..שסביר להניח שיפתר מתישהו

לגבי זה שהוא לא מגיב בכלל..לא נתקלתי בזה ..יכול להיות שאולי אצלך יש שימושיות נוספת לצירוף מקשים שלו ב IE8

ואז בגלל זה הוא לא מגיב לך..תנסה לשנות לצירוף אחר ולראות אולי זה עוזר

או אפילו בקיצור במקלדת ..

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

אנסה לבדוק, אף שאיני אופטימי כל כך, כי הבעיה קיימת בשלושה מחשבים שיש לי.

דרך אגב, חשבתי שאולי זה קשור איכשהו להקדרת מסך או משהו דומה, אבל לא מצאתי סיבה לכך....[br]פורסם בתאריך: 20.02.2010 בשעה 14:01:08

ידידי!

אני שמח להודיע שהבעיה נפתרה.

איך?:

הבעיה הייתה בהגדרת האבטחה של ה- אקספלורר, בה מוגדרת הגלישה במצב מוגן "פעיל" - זאת האפשרות שקיימת בסרגל למטה.

דווקא אתמול חשבתי על זה, וכשניכנסתי להגדרות האבטחה חשבתי שלא כדאי לבטל את ההגנה, ולכן גם לא ניסיתי לבדוק ; הפעם החלטתי שכן, כי מה שכתבת החזיר אותי לזה , וכך נתברר שאכן זו הייתה הבעיה.

מעניין, דרך אגב, אם למצב מוגן "פעיל" יש השפעה על מצבים ו/או תוכנות אחרות, ו/או האם כדאי וחשוב, למרות זאת, לשמור על מצב מוגן "פעיל"

תודה לך.

עריכה: אולי תחקור את הענין אצלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים