עבור לתוכן

בניית מפרט ממרכיב שיש לו מעבדה קרובה למגורים

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

לפני שאני מתחיל את המסע להרכבת מפרט, אנא עזרתכם בבחירת בית עסק שיש לו מעבדה הסמוכה למגוריי, היינו במרכז (אני מגבעתיים).

בפעם האחרונה (לפני כשנה), הרכבתי אצל TMS שנתנו שירות מעולה אבל גם הבטיחו שתוקם מעבדה בת"א. היום כשדיברתי איתם, התברר שלא דובים ולא מעבדה - המעבדה הקרובה היא בנתניה.

אז נכון שלא צריך לחשוב שלילי, אבל מהניסיון, זהו תנאי מקדמי עבורי.

אז למעט אייבורי, עליו לא זכורות לי ביקורות טובות - מי מהמוזכרים והמומלצים בפורום הינו בעל מעבדה באזור המרכז?

פורסם

לא ממש הבנתי- בינתיים אתה רוצה רק המלצה לחנות (אם כן זה לא שייך לפורום הזה ואעביר לפורום המתאים), או שאתה רוצה גם המלצה וגם מפרט?

יש לך את skypc שבראשון שנחשבים לטובים יחסית (בזמן האחרון, פחות) ויש לך את RSM שבעפולה &כפר סבא שנחשבת לחנות אמינה מאוד עד כה.

בנוגע לTMS לפני מספר חודשים הם התאחדו עם FOXPC והיו צריכים לפחות עוד מספר סניפים ברחבי הארץ, אך בסופו של דבר עקב בעיות כלשהן הם התפצלו חזרה. TMS נחשבת לחנות איכותית גם כן. יש לך גם את IQPC אבל היא באשדוד.

אם אתה רוצה שנבנה מפרט, קרא את חוקי הפורום, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (שימושים+תקציב) וענה על 12 השאלות-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

פורסם
  • מחבר

לא ממש הבנתי- בינתיים אתה רוצה רק המלצה לחנות (אם כן זה לא שייך לפורום הזה ואעביר לפורום המתאים), או שאתה רוצה גם המלצה וגם מפרט?

יש לך את skypc שבראשון שנחשבים לטובים יחסית (בזמן האחרון, פחות) ויש לך את RSM שבעפולה &כפר סבא שנחשבת לחנות אמינה מאוד עד כה.

בנוגע לTMS לפני מספר חודשים הם התאחדו עם FOXPC והיו צריכים לפחות עוד מספר סניפים ברחבי הארץ, אך בסופו של דבר עקב בעיות כלשהן הם התפצלו חזרה. TMS נחשבת לחנות איכותית גם כן. יש לך גם את IQPC אבל היא באשדוד.

אם אתה רוצה שנבנה מפרט, קרא את חוקי הפורום, שנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית (שימושים+תקציב) וענה על 12 השאלות-

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=51049.0

יאיר,

כמובן שבהמשך אני גם אשאל לגבי מפרט.

פשוט מהניסיון, אחת ההמלצות הישנות שתמיד נותנים היא לרכוש מחשב בבית עסק המקיים מעבדה קרוב למקום המגורים (ככל האפשר).

לא אוכל להחשיב את המעבדה של TMS בנתניה כמשהו קרוב.

אם חלילה אזדקק לשירות במסגרת האחריות, זו תהיה נסיעה של 4 פעמים לנתניה (מה שמחושב בהוצאה כספית לא קטנה רק לעלויות הנסיעה).

מדפדוף קצר ראיתי שיש כאן מפרטים המורכבים ע"י בית עסק כזה או אחר. אני לא מכיר אותם וחשבתי קודם כל, לקבל המלצה על מרכיב כזה, שגם יש לו מעבדה שקרובה אליי.

אם אין בנמצא אחד כזה, אולי בסופו של דבר אמשיך ואבחר גם הפעם ב - TMS שכבר הרכיבו לי 2 מחשבים. דרך אגב, המחשב השני היה לחמי שגר בנהריה ובדיוק בימים אלו הוא נזקק לשירותי המעבדה במסגרת האחריות. אז עבורו קרית מוצקין (שם המעבדה של TMS) זה קרוב מספיק.

לי, אם חלילה אזדקק, נתניה זה רחוק.

דרך אגב, אם יש פורום מתאים לשאות את השאלה הזו - אשמח לדעת.

פורסם

בשביל שאלות כלליות כאלו יש לך את פורום כללי- אתה רוצה שאעביר את הדיון הנ"ל לפורום המתאים?

במידה ואתה שנבנה לך מפרט (אפילו בעתיד הקרוב), תקפיץ את הדיון הזה ביחד עם השינויים שביקשתי ממך לעשות בהודעתי הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים