עבור לתוכן

** גם בטלפונים סלולריים, הדגש עובר למערכות ההפעלה

Featured Replies

פורסם

אתמול הסתיימה בברצלונה תערכות הסלולר הבין לאומית (ה-MWC), הנערכת מדי שנה, בשבוע השני של חודש פברואר. האופי של התערוכה השנה היה מאוד שונה וכל הפרטים, בפוסט הבא -- http://www.netcheif.com/blog/?p=509

פורסם

למה לא בפורום גאדג'טים ?

אני חושב שבלי קשר גם אם מרכז הכובד בהחלט עבר כבר למערכות ההפעלה, גם צד החומרה לא מוזנח עם מצלמות HD, יכולות סאונד משופרות ו-WIMAX שמתקרב...

פורסם
  • מחבר

1. מבחינתי ניתן כמובן להעביר את השרשור הזה לפורום גאדגטים. הפוסט הזה פשוט מתכתב עם מה שרשמתי בשבוע שעבר על ה-FIRMWARE של נתבים -- http://www.netcheif.com/blog/?p=493

2. לגבי חומרה -- אם עד לפני שנה-שנתיים הבחירה בטלפון סלולרי נעשתה על פי מפרט החומרה, הרי שהיום החשיבות של החומרה מאוד ירדה כי כולנו מצפים למצוא, פחות או יותר, את אותם מרכיבי חומרה. כובד המשקל עובר לממשק המשתמש ולאפליקציות שרצות על הטלפון.

פורסם

זה הרי נכון אבל לא מדויק, פילוח שוק הסלולאר עדיין נעשה על בסיס חומרתי, מכשירים יקרים יותר יבואו עם פיצ'רים חזקים יותר, מעבדי חזקים יותר, למרות שאת אותה מערכת הפעלה יהיה ניתן למצוא במכשירים זולים בהרבה.

פורסם

כבר השנה צפויים לנו מכשירים עם חומרה פסיכית שיכלו להתמודד עם מערכות ההפעלה, השנה בעיקר:

מסכי מגה מולטי-טאצ' מתקדמים

מעבדי ARM חזקים כפולי ליבה של 866\1066 ואפילו 1.2GHZ!

NVIDIA TEGRA 2 שתספק גרפיקה מתקדמת

וגם בזכרון הRAM לא הולכים לחוס.

יהיה מעניין בהחלט, אני מצפה דווקא למכשיר קוד פתוח שיכיל חומרה חזקה, כדיי שאני אבחר לו את מערכת ההפעלה.

כמה חבל שהFREERUNNER הוא בינוני-

פורסם

ובהחלט זה לטובה!!!! אני מרוצה מאוד מה n900 שלי שמריץ לינוקס,פשוט מדהים

פורסם

כל קשר בין N900 למערכת הפעלה פתוחה הוא מקרי בהחלט, בדיוק כמו הAndroid מערכת הפעלה סגורה לחלוטין.

למרות שהיא הרבה יותר לינוקסאית(דביאן אחרי הכל :2girls:) מהאנדרואיד שהלינוקס באנדרואיד מתחיל ונגמר בGoogle Java RTE שהוא מריץ, היא עדיין לא מערכת הפעלה פתוחה בשום צורה.

אחרי התנסות עם אנדרואיד שהיא מערכת הפעלה מעולה, אני עדיין מחכה לWIN Mobile 7, מהסיבה הפשוטה שWM5 הקדימה את זמנה, 6 לא הייתה מוכנה להתפתח ועד כמה שתצעקו קוד פתוח שמוד פתוח שום חברה לא מאפשרת למפתחים חופש ומספקת תמיכה כמו MS.

כמו כן המשחקים בWin7Mobile כבר נכנסים לגרסאה המתקרבת של XNA ככה שפורטים אפילו מקוד של XBOX360 יהיו בלחיצת כפתור כמו שיש היום בין הZUNE/360/PC.

פורסם

מאמו פתוחה ועוד איך פתוחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים