עבור לתוכן

דרוש מפרט מחשב ללימודים, אינטרנט, והורדת סרטים בסביבות 1500 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

הGA-G41M-ES2H מעט עדיף (וגם מעט יקר) מP5QPL-AM משום שהוא כולל אקסטרה פיצ'רים ויציאות כגון DVI/HDMI ואין צורך להשתמש במתאם במידה והמסך תומך רק בחיבור מסוג VGA.

חוץ מזה, מה זאת אומרת

אגב, פתאם שמתי לב, שהוא שינה רכיב נוסף.
? החנות חייבת לשאול אותך האם את רוצה להחליף רכיב כזה או אחר+ סיבה ולא לשנות על דעת עצמה.
  • תגובות 32
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הGA-G41M-ES2H מעט עדיף (וגם מעט יקר) מP5QPL-AM משום שהוא כולל אקסטרה פיצ'רים ויציאות כגון DVI/HDMI ואין צורך להשתמש במתאם במידה והמסך תומך רק בחיבור מסוג VGA.

חוץ מזה, מה זאת אומרת ? החנות חייבת לשאול אותך האם את רוצה להחליף רכיב כזה או אחר+ סיבה ולא לשנות על דעת עצמה.

צודק.

אני שלחתי לו מפרט. הוא שלח הצעת מחיר. אני יצאתי מנקודת הנחה שהצעת המחיר זהה למפרט ששלחתי, ואם היה משנה משהו, היה אומר.

בנסיבות אלה, אישרתי לו שאני מסכימה ושזה בסדר.

לאחר מכן, סתם החלטתי לעבור על המפרט, לא יודעת למה, ופתאם ראיתי שהוא שינה את הלוח אם.

כשהתקשרתי (לאחר שכבר הזמנתי) ואמרתי לו זאת, הוא אמר שהוא יוצא מנקודת הנחה שכשהוא שולח הצעת מחיר למפרט- אנשים עוברים עליו לפני שמאשרים את הזמנה ולכן הייתי צריכה לשים לב.

מקומם משהו, ובהחלט הייתה לי כל הזכות לבטל. יחד עם זאת, אמרתי לעצמי שאם ההבדל הוא לא קריטי מבחינת המחשב שאני צריכה, אז אין לי כח להיכנס לעימותים על השטות הזו.

ואגב, אני באה מהתחום (המשפטי) אז זו לא בעיה בשבילי.

השאלה היא, ופה אתה נכנס, האם זה קריטי?

פורסם

צודק.

אני שלחתי לו מפרט. הוא שלח הצעת מחיר. אני יצאתי מנקודת הנחה שהצעת המחיר זהה למפרט ששלחתי, ואם היה משנה משהו, היה אומר.

בנסיבות אלה, אישרתי לו שאני מסכימה ושזה בסדר.

לאחר מכן, סתם החלטתי לעבור על המפרט, לא יודעת למה, ופתאם ראיתי שהוא שינה את הלוח אם.

כשהתקשרתי (לאחר שכבר הזמנתי) ואמרתי לו זאת, הוא אמר שהוא יוצא מנקודת הנחה שכשהוא שולח הצעת מחיר למפרט- אנשים עוברים עליו לפני שמאשרים את הזמנה ולכן הייתי צריכה לשים לב.

מקומם משהו, ובהחלט הייתה לי כל הזכות לבטל. יחד עם זאת, אמרתי לעצמי שאם ההבדל הוא לא קריטי מבחינת המחשב שאני צריכה, אז אין לי כח להיכנס לעימותים על השטות הזו.

ואגב, אני באה מהתחום (המשפטי) אז זו לא בעיה בשבילי.

השאלה היא, ופה אתה נכנס, האם זה קריטי?

יאלל'ה גלית, איך נהג לאמר אלירז מהאח הגדול - "תתקדמי".

מדובר כאן בסך הכל במפרט משרדי. אז נכון שאין לך מושג וחצי מושג מה צריך להיות בו, אבל החבר' ה הטובים כאן נותנים לך תשובות מפורטות ביותר. אני הזמנתי מפרט דומה לשלך מאותו בית עסק ויכול להגיד לך שקיבלתי שירות מצויין ובגלל שלא הייתי נודניק השירות גם כלל התקנה בבית. לא יכול להתחייב בשמם שזה השירות שיינתן לכל אחד, אבל בגלל שהייתי מרוצה מהגישה הזמנתי גם מסך DELL שאפילו שהיה זול במקומות אחרים, העדפתי לקנות ממי שהרכיב לי את המפרט.

לכי על מה שהציעו לך, תוסיפי חלונות 7 ותהני מהמחשב החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים