עבור לתוכן

עונש יצירתי בצבא: 100 סיבות 'למה אסור להיות עייפים'

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מתפדח להביא את הרשימה המטופשת [והלא מצחיקה כל כך יש לציין, אפילו בהתחשב בעובדה שיש שם כנראה כמה בדיחות פרטיות לא מוצלחות] הזאת למ"מ :-\

• תגובות 51
  • צפיות 10.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תהיה בטוח, שהוא לא יעבור על הסעיפים אחד אחד ובטח שלא יקרא אותם... הוא רק יבדוק שאכן עשית את זה.

פורסם

למה מתפדח?

אני הייתי גאה להגיש אותה למ"מ.

זה כמו לתת "הקשב" רועם עם צוואר מתוח אחרי קאדר מתיש במיוחד.

פורסם

זה לא משנה כי אם הממ באמת יקרא את זה הוא יקרא את זה עם כל החבר'ה שלו לעשות צחוקים..

אני לא הייתי קורא את זה.. ביזבוז זמן חחח ולמי יש כח

פורסם

בקיצור אל תיקח הכל ללב. לא משנה מה יעשו לך בטירונות, שבתות, שעות ביציאה, זה שתהיה ילד טוב לא עושה רושם על אף אחד והפז"ם דופק.

רואים שאתה מתכופף מול הכל ורק ממשיכים לטחון אותך. אלו שעושים בעיות, עוזבים אותם כי בשביל מה להתעסק איתך? ממילא אם אתה צולף טוב, תהיה צלף וכדומה.

על זה נאמר:

מי שטוב טובע, מי שמשקיע שוקע ומי שחרא צף...

פורסם

יש גם מצגת נחמדה על איברי גוף שמסבירה איך חרא יכול להיות מנהל...

האיברים התווכחו מי יהיה המנהל ואז החרא אמר שהוא רוצה, והוא הוכיח את זה שהוא יכול ע"י כך שהוא החליט שהוא לא יוצא...

ואז כולם סבלו והתפתלו מכאבים או משהו כזה... ומאז כל חרא יכול להיות מנהל :)

פורסם

1. ^ :lol:

2. אנחנו היינו מסתירים פלאפון מקליט באיזה קפל אוהל של האוהל "8"(אוהלי מלחמת וייטנאם ענקיים כאלה עם 2 עמודי תמיכה באמצע) של הצוות ואז שומעים מה הם מרכלים עלינו, השועלים האלה.

אחרי זה היינו מתפוצצים מצחוק.

הם בדיוק חבר'ה כמוך שהתחילו מסלול לפני X זמן ואז נמאס להם לעשות "קו" (לעלות לגזרת הלחימה שלהם למי שלא עשה צבאולא מבין/צעיר) והם רצו להדריך בטירונות אחרי קורס מכי"ם. גם הם סה"כ חבר'ה שלא בזין שלהם לטחון שמירות ושבתות וכדומה עם אלו שהם גדלו איתם במחזור ורצו חיים קלים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים