עבור לתוכן

שאלה בקשר לטלויזיות

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ?

דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג)

LA32B350 או LA32B450?

אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה

פורסם

הכוונה ליכולת הטלוויזיה להציג סרטים בקצב של 24 פריימים בשניה.

למה צריך את זה ? כי מתישהו בשנות ה20 זה הפך לסטנדטרט של הסרטים, ומשם בהיסטוריה לסטנדרט לתקן ה NTSC.

כביכול כשמציגים סרטים בקצב הזה, הם מרגישים יותר "קולנועיים".

יש עוד סטנדרט, האירופאי, של 25P.

לקריאה נוספת-

http://en.wikipedia.org/wiki/Frame_rate

זו לא פונקציה כזו קריטית.

הטלוויזיות החדשות הולכות לכיוון ה 300 / 600 פריימים בשניה, בדיוק בשביל להיפטר מהקישקוש ההיסטורי הזה של 25 מול 24...

פורסם
  • מחבר

ז"א שמהבחינה הזאת הדגם של 450 יותר טוב מ 350?

פורסם

אם זה ההבדל היחיד. כן.

שים לב שאתה צריך בשביל לנצל את זה משהו שיקרין לך את הסרט ב 24 P (מחשב / מכשיר בלו ריי)

ולא יקרה אסון גדול אם תראה ב 25P במקום. כמובן שיש אנשים פדנטים בנושא... דווקא בזה אני לא אחד מהם.

פורסם

אאל"ט ששני הדגמים תומכים ב 24P.

מה שכן שה B350 בעלת קונטרסט נמוך יותר וכן (גם כתוצאה מכך) רמת השחור שלה מחפירה(ביחס לרוב הטלוויזיות בשוק). מה שכן היא ממש זולה.

לא כתבת מה הולך להיות תמהיל הצפיה שלך(כמו כן מה המרחק, תנאי תאורה בחדר וכו') בכדי שתוכל לקבל המלצה יותר מושכלת.

פורסם
  • מחבר

תאורה: כמה יותר חשוך

מרחק: מינימום 2 מטר אולי 2.5

פורסם

לא ענית על שאר הדברים , אבל:

כמה שיותר חשוך= שחורים טובים בטלוויזיה, שזה עד לא מזמן הייתה נחלתם הבלעדית של הפלזמות. ה LCD השתפרו מאוד בשנה-שנתיים האחרונות (במיוחד עם הופעת ה LED BACKLIGHT, בדגש על LOCAL DIMMING), אבל אני מניח שטלוויזיות אלו מחוץ לתקציב שלך(שלא ציינת מהו). בגדול ה B350 מציג שחורים עלובים במיוחד. ה B450 לא מדהים אבל לא עלוב מצד שני בשחורים.

לגבי המרחק(שתמיד נחמד לדעת מרחק מדוייק. מה גם שדי פשוט לבדוק, פשוט תמדוד מהמסך עד לאיפה שתשב רוב הזמן).

לא רשמת גם מה אתה הולך לצפות כך שאני מניח שאתה לא מחבר PS3/XBOX או הולך לצפות בתכני בלו-ריי.

פורסם
  • מחבר

אני לא רושם פרטים כי אין לי כל כך ברירה זה או 350 או 450 (ה TV הנוכחית התקלקל באחריות וזה מה שמציעים לי אחת מאלה)

פורסם

אז לך על ה450...

פורסם
  • מחבר

זו בדיוק הנק' שלי תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים