עבור לתוכן

שאלה בקשר ללוח אם משומש

Featured Replies

פורסם

נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע :facepalm:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?

פורסם

אתה רוצה שאנחנו נחליט?

מה יקר בלוח שעולה 150~20 שקל ההפך!!

זה זול מאד.

פורסם
  • מחבר

הם רוצים בין 170 ל 250 ומחשב חדש עולה 800 ש"ח ה 478 הוא 10 דורות אחורה , לא יודע מה לעשות :jump: , שווה להשקיע בפנטיום 4 2.66 ?

2.66-533-512 נוורפווד למה הוא טוב ? קצת אינטרנט :-X , חבל לי על החלקים דווקא מחשב חמוד הבעיה שאין אחריות על זה אם אחרי חודש הולך הלוח מה אני עושה ? :o , אין פה מישהו עם לוח 478 עם ציפסט SIS או VIA אני אקנה ממנו ? 50-70 ש"ח , מישהו הציע לי אתמול לוח אם MSI 478 עם ציפסט VIA אני חושב + מעבד פרסקוט 3GHZ + גוף קירור ב 200 ש"ח שווה ? 3 חודשים אחריות על הלוח שבדקתי את המעבד בביוס הוא מגיע ל 61 מעלות ללא מאמץ קציצה :) , והלוח אם עם כרטיס מסך אחד נתקע ובשני לא ואז הוא חירטט לי שהלוח " נתקע " עם כרטיסים מסויימים משהו מסריח שם

פורסם

אתה קורא את מה שאתה כותב לפני שאתה מאשר בכלל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים