עבור לתוכן

איך להוסיף מקום לדיסק C בחלונות 7?

Featured Replies

פורסם

טוב התחדשתי ב 64bit windows 7 professional ויש לי בעיה.

אחרי ההתקנה הסתבר לי שהמערכת דיי חונקת לי את כונן C היכן שהיא מותקנת.

יש לי דיסק שמחולק לשתי מחיצות C ו D ז"א ששתי המחיצות האלו נמצאות פיזית בדיסק אחד, לאחר קריאה פשוט עשיתי shrink למחיצת D (משהו כמו 10GB) ושאני רוצה לעשות extend ל C המילה extend אפורה ולא ניתנת לבחירה.

ה 10GB הפנויים האלו נראים כ- free space בצבע ירוק, לפי מה שהבנתי זה אמור להיות כ- unallocated space אבל זה לא קורה.

איך אני מסדר את זה מבלי להוריד כל מיני תוכנות צד שלישי?

פורסם
  • מחבר

חבל, אבל תודה :)

פורסם
  • מחבר

כי אם כבר מייקרוסופט החליטו להוסיף תוכנה לניהול מחיצות בתוך מערכת ההפעלה אז לפחות שתעשה את העבודה.

פורסם

http://partedmagic.com

אתה לא יכול לבצע מניפולציה ב volume שהוא mounted ע"י מערכת ההפעלה אז תעשה את זה offline.

אשר גם mounted

אי אפשר

You cannot extend the current system or boot partitions

שזה אצל רוב משתמשים דיסק C .

פורסם

מה הבעיה להוריד איזה LIVE CD של לינוקס מוכן מראש עם כל הכלים שצריך, לצרוב ולעלות מהCD.

פעם אחד תסגור את הפינה הזאת ואתה מסודר.

פורסם
  • מחבר

פשוט עשיתי גיבוי לדיסק D שלי והשתמשתי בדיסק ההתקנה של WIN 7 כדי לאחד את D עם C ואחר כך לשחרר מ C מקום.

פורסם

Art Tatum, זה בדיוק מה ש parted magic נותן ובנוסף כל הכלים השימושיים עליו שנותנים הרבה גמישות.

x-dude, אולי בגרסא הבאה. ;)

פורסם

הכנתי פעם דיסק של זה ועוד כמה דיסקים עם תוכנות שימושיות ושמתי אותם בתיק דיסקים שאני לוקח איתי כל פעם שחברים או משפחה צריכים עזרה.

כל אדם שמבין קצת במחשבים וקורא לעצמו טכנאי צריך תיק כזה.

פורסם

לא צריך יותר מדי ידע כדי להשתמש ב gparted או testdisk או clonezilla. בסה"כ זה בט כלים מאוד בסיסי, אבל גם מאוד שימושי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים