פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים התקנתי פלאשSHOKWAVEJAVA הכל !!!זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים נתחיל בזה שמהדוגמא שהבאת ..אין שום זכר לזה שפלאש לא עובד..כל מה שלא נטען לך בYNET זה תמונות .תוודא שהכפתור LOAD IMAGES AUTOMATICALLY לחוץ בהגדרות TOOLS -> OPTIONS -> CONTENT צריך להיות V ליד LOAD IMAGES AUTOMATICALLY אם זה מסומן כבר תלחץ על EXCEPTIONS שליד השורה , ותוודא שהחלון שנפתח לך ריק מערכים (שלא בטעות חסמת טעינת תמונות בYNET או בכלל)אם זה לא עוזרתעשה ניקוי Cache וHISTORY ...תכנס ל TOOLS -> OPTIONS תעבור לחוצץ ADVANCED בפנים לתת חוצץ NETWORKותלחץ על הכפתור CLEAR NOW שנמצא ב "OFFLINE STORAGE " אחרי שעשית את זה...תעבור לחוצץ PRIVACY יש שם בכחול "CLEAR RECENT HISTORY" תלחץ על זה... זה יפתח לך חלון קטן ב TIME RANGE OF CLEARתשנה ל EVERYTHING ותלחץ על החץ הכפתור שליד DETAILS בצד שמאל למטה, זה ירחיב את החלון .תבחר בהרחבה בcache וכל השאר אל תסמן.תלחץ על CLEAR NOW ואני מקווה שעכשיו זה יעבוד לך כמו שצריך.אם עדיין לא עזרתחזור על הפעולה השניה רק שתמחק גם COOKIES (קח בחשבון שאתרים עם משתמש/סיסמא לא יזכרו אותך אחרי שאתה מוחק קוקיס )
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים מחבר אתה נשמע לי תותח לפי ההסברים על FIREFOX !!! .... בכל מקרה האפשרות הראשונה עבדה לי ! מצויין תודה ! ... "הראה תמונות" שעה אני יושב על זה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.