פורסם 2010 בפברואר 1715 שנים שלום לכולםיש לי בעיה מאוד מוזרה ונראת כבלתי פתירה...לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנסה להריץ סרטון ודיאו בווינדוס אקספלורר (תקצרי משחקים מהאתר של NBA.COM) הצבעים בסרט נראים מעט שונהוהכי גרוע הסרט מקרטע ..כלומר הסרט לא זורם באופן טבעיאין לי מושג מה השתנה במחשב!! הדבר היחידי שאולי קשור זה התקנה של K-LITE CODECS או הקתנה של BSPLAYER שאולי קשור...נסיתי להסיר את הקודקים האלה ועדיין כלום שום דבר לא עוזר...חשבתי לנסות להסיר את WMP 12 אבל זה בלתי אפשרי בווינדוס 7בקיצור אני נואש ואין לי מושג מה לעשותאני בכלל לא מצליח להבין מה בדיוק מריץ את הסרטים באתר של NBA.COM האם זה דורש קודקים בכלל? איפה מקור הבעיה?מה מופעל ברקע בשביל להריץ את הסרטונים הללו?חשוב לי להגיד שב YOUTUBE לדוגמא הכל עובד חלק...האם למישהו יש רעיון? זה מאוד מאוד יעזור!!תודהאני רק אציין שיש לי windows7 64bitוכרטיס מסך ATI RADEAON 4560
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים לא מומחה אבל אני הייתי מציע לך להתקין מחדש את הFLASH PLAYER שלך או לעדכן לגרסה החדשה. הסרטונים שם עובדים על FLASH כך שזאת יכולה להיות הבעיה. בהצלחה.
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים נא לעדכן את כותרת הדיון בהתאם למהות הבעיה.מומחים בלבד יש לך בFXP.לעניין הבעיה שלך: כל קטעי הודיאו שם הם בflash לכן כל הנושא של WMP או video codecs בכלל לא רלוונטי פה. תנסה להסיר ולהתקין flash כמו שהומלץ ע"י Galos.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.